Folytatódjon az Egynyári kaland című sorozat!
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
ui:ha lesz is folytatás, anyagi hátteret van ki állja?
Kedves Mindenki,
Én személy szerint imádok sorozatokat nézni, de legfőképp csak TV-ben, és nem volt még olyan sokozat, ami a laptop elé kényszerített volna, hogy online is vissza nézzem, de ez a sorozat kivétel! Nagyon szeretem, itt van végre egy sorozat, ami kulturált, izgalmas, szórakoztató és ami nekünk fitataloknak szól, fiatalokról!
Ui: Szerintem nagy hiba lenne nem folytatni a sorozatot, főleg, hogy ennyien szeretik!
Egyszerűen imàdjuk és nagyon szeretnénk ha lenne több része is!!
eddig egy jelenet volt gáz, a strandfelügyelős.... a többi ok, jöhet a folytatás...
Valamilyen megmagyarázhatatlan okból, de mindig a tv elé csábított ez a sorozat. Az 1 órás epizódok alatt egy másodpercre se lankadt a figyelmem. Eseménydús sorozat, jól összeválogatott szereplőkkel. Nagyon bízom benne, hogy lesz folytatás, és hogy ezen hozzászólásainkat a kedves rendező is olvassa. :) Hajrá!
Hát a vége kicsit gyengére sikerült...
én úgy csináltam volna meg, hogy mindenki telószámot cserél, (mert mindenki összejött egy lánnyal), aztán beállnak egy időzített csoportképre, ahol ölelgetik egymást.
Kifejezetten tetszett a sorozat, tetszett a befejezés is, jövőre ugyanitt :) Nyugodtan lehetne folytatás, kivel mi történt az 1 év során. Kár, hogy csak 6 részes volt.
Tetszett! Igazi "limonádé" sorozat: néha a cukor sok néha a citrom és van hogy éppen jó. Ez van.. És így van jól. Szeretjük a limonádét :-)
Ezért a hat részért is óriási köszönet jár. Minden szempontból kiemelkedik a magyar televíziózás átlagos színvonalából.
Ha marad ez a színvonal akkor jöhet jövőre is, vagy jó lenne valami évközi eseményeket feldolgozó spin-off is.
Még több hasonlóan jó sorozatot! Még több Egynyári Kalandot!
Szuper sorozat, színvonolasabb mint általában a többi magyar sorozat!
Mert nagyon tetszett!!:)
Negyon tetszett
This comment has been removed by the person who wrote it.
remélem sikeres lesz a petició mert nagyon jó volt ez a 6 rész ha lesz folytatás én nézni fogom minden részét