Peticiok.com

Folytatódjon az Egynyári kaland című sorozat!

Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Vendég#1 May 26, 2015, 16:26
Remélem, hogy sikeres lesz a petíció. Aaktív követője vagyok (leszek) a sorozatnak. :)
Vendég#2 May 26, 2015, 16:47
Fiatalok, szerelem, nyár, Balaton mi kell még?
Vendég#3 May 27, 2015, 20:41
Azért néhány meglátás. Csak akkor folytassák ha a minőséget meg tudják tartani és más környezetbe teszik a folytatást sztem. Ugyanis valószinüleg az utolsó résszel felteszik a történetre az í-t amivel kerek lesz. A folytatásokat ugy tudnám elképzelni, hogy a barátságok amik alakultak a nyáron az életbentartásuk végett szerveznének nyaralásokat teleléseket /Szemelyes kedvencem egy 6részes eplényi téli kaland lenne/ Magyarország ismert illetve kevésbé ismert helyein.
Vendég#4 May 28, 2015, 08:35
Maximálisan támogatom az epizodok folytatását.Fiatalokról szóló történet,magyar rendezéssel, helyszínnel, szereplők kell.És az új fiatalabb színészek képernyőn keresztül is kiprobálhatják magukat.Számomra siker minden téren.Gratulálok !!
ui:ha lesz is folytatás, anyagi hátteret van ki állja?
#5#5 May 28, 2015, 14:48

Kedves Mindenki, 

Én személy szerint imádok sorozatokat nézni, de legfőképp csak TV-ben, és nem volt még olyan sokozat, ami a laptop elé kényszerített volna, hogy online is vissza nézzem, de ez a sorozat kivétel! Nagyon szeretem, itt van végre egy sorozat, ami kulturált, izgalmas, szórakoztató és ami nekünk fitataloknak szól, fiatalokról!

Ui: Szerintem nagy hiba lenne nem folytatni a sorozatot, főleg, hogy ennyien szeretik!

Vendég#6 May 28, 2015, 21:04
Nagyon jó sorozat, imádom! :)
Vendég#7 May 29, 2015, 16:38
Imàdom ezt a sorozatot! Amikor meglàttam , h csak 6 részből àll akkor nagyon elszomorodtam :-( !! A korom ellenére az anyukàmmal mindig leülünk a tv elé és vàrjuk az új részt. Régen vasàrnap mindig kicsit hamarabb kellett lefeküdnöm , mert màsnap iskola volt és koràn kellett kelnem mert akkor még hamarabb kellett felkelnem ! Nagyon szeretem mikor nézzük anya mindig elmeséli, h "Én mindig ott szàlltam fel a buszra" stb. , stb...
Egyszerűen imàdjuk és nagyon szeretnénk ha lenne több része is!!
freemano#8 May 29, 2015, 20:30

eddig egy jelenet volt gáz, a strandfelügyelős.... a többi ok, jöhet a folytatás...

Vendég#9 May 29, 2015, 20:56

Re:

#3: -  

ez jó ötlet:)

Vendég#10 May 31, 2015, 14:53
Mert vegre egy jó sori :)
Vendég#11 May 31, 2015, 19:25
Mindenképp! :)
Barbi#12 May 31, 2015, 22:07

Valamilyen megmagyarázhatatlan okból, de mindig a tv elé csábított ez a sorozat. Az 1 órás epizódok alatt egy másodpercre se lankadt a figyelmem. Eseménydús sorozat, jól összeválogatott szereplőkkel. Nagyon bízom benne, hogy lesz folytatás, és hogy ezen hozzászólásainkat a kedves rendező is olvassa. :) Hajrá!

Veszprém FAN#13 Jun 01, 2015, 06:54

Hát a vége kicsit gyengére sikerült...

én úgy csináltam volna meg, hogy mindenki telószámot cserél, (mert mindenki összejött egy lánnyal), aztán beállnak egy időzített csoportképre, ahol ölelgetik egymást.

Vendég#14 Jun 01, 2015, 07:41

Kifejezetten tetszett a sorozat, tetszett a befejezés is, jövőre ugyanitt :) Nyugodtan lehetne folytatás, kivel mi történt az 1 év során. Kár, hogy csak 6 részes volt.

B#15 Jun 01, 2015, 10:01

Tetszett! Igazi "limonádé"  sorozat: néha a cukor sok néha a citrom és van hogy éppen jó. Ez van.. És így van jól. Szeretjük a limonádét :-)

Ezért a hat részért is óriási köszönet jár. Minden szempontból kiemelkedik  a magyar televíziózás átlagos színvonalából.

Ha marad ez a színvonal akkor jöhet jövőre is, vagy jó lenne valami évközi eseményeket feldolgozó spin-off is.

Még több hasonlóan jó sorozatot! Még több Egynyári Kalandot! 

Fd98#16 Jun 01, 2015, 14:27

Szuper sorozat, színvonolasabb mint általában a többi magyar sorozat! 

Vendég#17 Jun 01, 2015, 14:44
Azért mert nagyon szeretem ezt a sorozatot és az egyik kedvenc íróm szineszem Vecsei Miklos Hasi is benne van
Bz11#18 Jun 01, 2015, 15:11

Mert nagyon tetszett!!:)

A#19 Jun 01, 2015, 15:45

Negyon tetszett

Vendég#20 Jun 01, 2015, 19:50
Nagyon szerethető Magyar sorozat,tisztelet az alkotóknak!
Vendég#21 Jun 01, 2015, 19:54
Legyen következő évad . Gyüljenek azok a petíciók <3

This comment has been removed by the person who wrote it.

Vendég#23 Jun 01, 2015, 20:34
Mert szeretném még ha a közeljövőbeli hétvégéken, elnosztalgiázhatnék az Egynyári Kaland című sorozat figyelemmel kísérése közben.:) Lécci Lécci Még Még :D
Vendég#24 Jun 02, 2015, 10:33
Legyen folytatàs!!! ;-)
rockattila#25 Jun 02, 2015, 17:10

remélem sikeres lesz a petició mert nagyon jó volt ez a 6 rész ha lesz folytatás én nézni fogom minden részét

Please comment on this petition

Please do not write personal information such as an address, phone number or email address in your comment. Do not write your own name or the name of any other person either.

Fizetett hirdetés

A(z) Peticiok.com ezt a petíciót 3,000 ember számára fogja hirdetni.

Tudjon meg többet...

Válassza ki a költségkeretét
Fizetési mód
PayPalGoogle PayApple PayHitelkártya

A folytatáshoz válasszon fizetési módot.