S.O.S. Magyarország! S.O.S Európa!
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Aláírtam, mert
1) a "menekültek" túlnyomó többsége szimplán illegális bevándorló.
2) aljas csúsztatás összemosni az illegálist a legális bevándorlással, miszen amikor kitántorgott Amerikába másfél millió emberünk, azt legálisan tették, míg '56-ban az Ausztriába menekülőknek a befogadó országok ajánlottak letelepedést, az EU-n belüli vándorlást pedig nehogy már ugyanazzal a mércével kelljen mérni!
3) elutasítandó az a libertiánus nézet, ami darabra számolja az embereket és azt állítja, hogy ennyi és ennyi bevándorlóval oldható meg Európa népesedési problémája és közben teljesen figyelmen kívül hagyja a kulturális hatásokat!
Ezek a KSH adatai alapján a gazdaságilag inaktív keresők csoportjába tartoznak. Olyan Questoros kártalanított paraziták.
Kiegészítve, a libsik mehetnek a nagy "emberbarát" hozzáállásukkal a fenébe. De ha olan nagy "emberbarátok" amit nagyon kétlek, sőt!!!! akkor vigyék haza, és lássák el ők.
This comment has been removed by the person who wrote it.
Van Nekünk elég bajunk,nem tudjuk már átvenni másokét is ott van a Nyugat.Ők Gazdagok,mi nyomorgunk szinte! Fogadják be Ők Őket.....
vitéz Siklósi András, Szeged
Menekültek befogadása.
Nagyon sajnálom azokat a menekülteket, akiknek el kellet hagyniuk szülőhazájukat. Azonban azt, ők sem gondolhatják komolyan, hogy egy egészen más kultúrájú, vallású területbe integrálódni tudnának. A gazdasági helyzetünk sem, teszi lehetővé letelepedésüket.
SAJNÁLATOS DOLOG MIKOR OTT VOLT A LEHETŐSÉG A MAGYAR KORMÁNY NEM ÉLT A LEHETŐSÉGGEL AMIKOR FELAJÁNLOTTÁK VISSZA ÁLLÍTJÁK A TRIANONT AZ EREDETI HELYZETÉBE!ÍGY SAJNOS NEM CSAK MINKET ADTAK EL,DE A TESTVÉREINK IS SZENVEDNEK,FOGY A MAGYARSÁG!!!A MAGYARFÖLDÉRT NAGYJAINK VÉRREL HARCOLTAK,NEKÜNK EZT MEG KELL ŐRIZNÜNK A JÖVŐ NEMZEDÉKÉNEK!!!!ÉN IS AZON A VÉLEMÉNYEN VAGYOK ÉBRESZTŐ MAGYARSÁG!!!!!!!A HAZA A MIENK,ITT NE DIRIGÁLJON IDEGEN!!!!!!!!!!A SORSUNKRÓL MI DÖNTÜNK!!!! FOGADJA BE ŐKET A HÁTTÉR HATALOM TÖBB A PÉNZÜK,MINT A JÓZAN GONDOLKODÁSUK!!!!!!!!!!!EZ SZEGÉNY ORSZÁG,NEKÜNK SE NINCS MUNKÁNK,MEGÉLHETÉS!!!!!!!!
| This discussion has been closed. |