Quaestor károsultak megmentéséért

Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Ez a(z) Quaestor károsultak megmentéséért petíció automatikusan generált fórumtémája


Vendég

#1376 Re: Re: Önmentegetés

2015-03-27 20:24

#1364: - Re: Önmentegetés 

 Saját maga helyett a "kőgazdag emberek világát" állítaná célkeresztbe a Questor-üggyel kapcsolatban a kormány. 

A kormány végtelenül populista és káros megoldása: a tervek szerint mindenki megkapja az elbukott betétjét, az erre szolgáló összeget pedig a tisztességesen üzemelő befektető-cégektől és a bankoktól vonnák el. Teszik ezt úgy, hogy alig másfél hónappal ezelőtt ígérte nyilvánosan OV, hogy a bankokkal kötendő béke jegyében jövőre csökkenti a válság miatt kivetett extra bankadót. Amennyiben most mindhárom bróker-csőd teljes kárösszegét be akarják hajtani a pénzügyi szektor törvényesen működő szerveitől, az azt jelentené: nemhogy csökkentik a sarcot, hanem megduplázzák azt. 


Vendég

#1377

2015-03-27 20:39

Eddig nem tudtam a PETICIÓ -ról.
NEM EZ AZ IGAZSÁG, BUMERÁNG

#1378 Re: Re: Re: Re: Re: Re: nem kéne kamuzni

2015-03-27 20:40

#105: penznyelo - Re: Re: Re: Re: Re: nem kéne kamuzni 

 NINCS LEIRVA AZ ÁTADOTT ADÁSVÉTELI SZERZŐDÉSBEN ! TE ÖRÜLHETSZ, HOGY A MAGYAR NEMZETI BANK FELÜGYELETE MIATT MÜKÖDHETETT ZRT!BECSAPTA A BEFEKTETŐIT ! TUDOMÁSOM SZERINT REMÉLEM TE IS HASONLÓAN JÁRSZ NEMSOKÁRA AKÁRHOVÁ DUGTAD A PÉNZEDET EBBEN AZ ORSZÁGBAN. MAJD ÉN IS EST IROM TE BECSAPOT? SÖTÉTSÉG !

HOL A PÉNZÜNK, MN. BANK ?

#1379 MINISZTER ELNÖK ÚR !

2015-03-27 21:05

 ÁLLAMAPERÁTUS KILOPTA ELÖTTE? UTÁNNA! A BEFEKTETÉSÉT FIDESZ SEGÉDLETTEL.

   A SZAVAZÓJUKAT CSERBENHAGYTÁK EZ NEM FER ? !

 HONLAPJA NEM ELÉRHETŐ?SAJNOS !

BÍZOM ? HOGY A KÁROSULTAK IS MEGKAPJÁK A KÖZELJŐBEN JOGOS KÖVETELÉSÜKET AQUAESTOR ZRT-TŐL: BEVA ,OBA  BAKFELÜGYELET 7-ÉV ALATT HOVÁ TÜNT ? MAGYAR NEMZETI BANK. 

 HOGY DOGOZOTT ?? SZAVAZÓJUK....... MINDIG  !  MOST KIFOSZTÁS UTÁN ? CSAK AZT NE MONDJÁK A PAPIROK (1 OLDAL) UTÁN A BEFEKTETŐ VOLT A HIBÁS. EZ AZ ÜGY NEM TRIBUSZER? OTT NEM
 VOLT NM: BANK. GARANTÁLT VISSZAFIZETÉS A QUESTOR ZRT: MINDEN DOLGOZÓJA RÉSZÉRŐL !!

VÁROM SEGÍTSÉGÜKET ! IGAZSÁGÉRZETÜK TALÁN MÜKÖDIK? NEM CSAK EGY WC - CSÉSZE LEFOGLALÁSSAL, A NÉP, KÁROSULTAK? BECSAPOTTAK ÁLLAMI SEGÉDLETTEL.     MEGKAPJÁK PÉNZÜKET: KIFOSZTOTTAKNAK IS CSELEKEDNI KELL.....

TÁJÉKOZÓBB INKÁBB! MOST ÖRÜLJ

#1380 Re: Re: Re: Önmentegetés

2015-03-27 21:29

#1376: - Re: Re: Önmentegetés 

 HÁLA ISTEN ! MERT AMIT A BANKOK AZ ANYACÉGÜKNEK  10-ÉV ALATT ÁTUTALTKDEKÁROSULTAT DUPLA MINIMÁLBÉR  STB:::::....

 ŐK IS ÖSSZEFODTAK CSAK TE MÉG NEM LÁTOD,DE FOGOD ÉREZNI!REMÉLEM ? MÉG MAGYARÁZHATOD A QUAESTOR ZRTBECSÜLETESSÉGÉT !! OLVASSÁL TÖBBET? KI IRÁNYITOTTA ENGEDÉLLYEL ?

  MAGYAROK NINCS BIZTONSÁGBAN PÉNZETEK,HA ILYEN VÉLEMÉNYEK IS VANNAk!


Vendég

#1381 Re:

2015-03-27 21:33

#1374: -  

 Tenni kell, hogy ne ússzák meg.

Sajnos az ő pályáin, az ő szabályai szerint kell küzdeni.

Ez kőkemény (szinnte lehetlen).

De tudjuk nincs lehetetlen, csak tehetetlen.

Az összefogás minket segít, ezt akarják mindenáron megakadályozni.

ÜGYVÉDTŐL MENTSEN MEG AZ ISTEN

#1382 Re: Re: Re:

2015-03-27 21:37

#1351: - Re: Re:  

 ÖSSZEJÁTSZÁSSAL, CSAK KIFOSZTANÁNAK !! NEM ELÉG AQUAESTOR ZRT ,  MAGYAR NEMZETI BANK
  KELER ? FELÜGYELET ? STB    TAPASZTALATBÓL IROM : ÜGYVÉD CSAK A VAGYONT ZSÁKMÁNYOLJA MÉG JOBBAN? HA VAN :


Vendég

#1383 Re: Re: Re: Re: Önmentegetés

2015-03-28 05:55

#1380: TÁJÉKOZÓBB INKÁBB! MOST ÖRÜLJ - Re: Re: Re: Önmentegetés 

A holnap háborúinak nincsenek nyertesei !

Az erőszakra sosem lesz válasz, minden lehetséges megoldást megöl. 

Darabokra szedjük a világot az élvezet után kutatva, anélkül, hogy magunkban keresnénk. 

Tényleg annyira boldogak vagyunk az iPhone-okkal, a nagy házainkkal, a csodálatos kocsiinkkal? Kiszakadtunk a valóságból. Olyan emberek bálványozunk, akikkel soha nem találkoztunk. 

Nem vesszük észre, hogy a politikusok nem minket szolgálnak; hanem azokat, akik őket finanszírozzák. 

Vezetőkre van szükség, nem politikusokra !  !  !

Ebben a „follow”-er világban, elfelejtettük, hogy milyen magunkat irányítani. 

Ne várj a változásra, legyél a változás, amit látni szeretnél !  !  !

Nem úgy jutottunk el idáig, hogy a seggünkön ültünk.Az emberi faj nem azért élte túl, mert a leggyorsabb, vagy a legerősebb volt, hanem mert együtt dolgoztunk, de  nem velük ! ! !

Az un. zsidóknak - zsidó mentalitásúaknak - egyébként már jó ideje van saját országuk. Miért nem ott élnek, vagy miért nem egy nagyobb több-millió km2-es birodalomból /USA - Oroszország - Brazília stb./ hasítanak ki maguknak egy területet. Miért kell pont szegény maradék-Magyarországot elfoglalniuk és a magyarokat itt mindenből kirekesztve kisemmizniük, koldusbotra-juttatniuk és innen elüldözniük. Mi például nem megyünk Izraelbe hogy különféle pozíciókat, politikai-gazdasági-média-6almat és zsidó vagyont babráljunk.

Lehet hogy azért, mert nem zsidók hanem magyarok vagyunk, magyar mentalitásúak !  !  !

 


Vendég

#1384 Re: Re: Re: Re: Önmentegetés

2015-03-28 06:16

#1380: TÁJÉKOZÓBB INKÁBB! MOST ÖRÜLJ - Re: Re: Re: Önmentegetés 

Természetesen piaci pletykák mindig vannak. Pletykákra nemcsak a kormányfő tud hivatkozni, hanem a sajtó is. Bár eddig tudatosan nem írtak róla, egy média szereplő piaci körökből úgy értesült február végén: a Buda-Cash botrány azért robbant ki, mert egy nagyon magas rangú politikus elbukta a teljes vagyonát a svájci frankon, és bosszúból inkább rájuk gyújtotta az egész házat.

Ezt éppen azért nem írták meg, mert lehetetlen volt bizonyítani, most viszont, hogy a kormányfő a pesti flaszterre hivatkozott, mint hiteles forrásra, mi is simán elmondhatjuk mindezt a nyilvánosságnak.

Ez következik kormányfő hatalomgyakorlási módszereiből ! ! !

Még egyszer: amíg a főnök nem dönt, addig senki nem dönt" 

 

 


Vendég

#1385

2015-03-28 06:18

Ez az ország már rég nem magyarország! Ez az ország a kőkemény gazdagok országa és bűnbarlagja lett! Itt,nyugodtan ki lehet rabólni több ezer embert egyszerre az Állami felügyelet szeme láttára bűntetlenűl! Hát,gyertek csak nyugodtan k.gazdagok,az országunk tártkarokkal vár rátok! Van még itt mit lopni!   Viktor,te most tényleg hülyének nézel minket? Viktor te most kőkeménynek érzed magad? Azt hiszed,hogy nagyon okos vagy? becsületes vagy? A Magyar köztársaságot és  népedet szolgálod amire felesküdtél? Tényleg ártatlan vagy? Ha van még annyi becsület benned,akkor min. kérj bocsánatot! Azonnal mondj le! Add vissza a szegények ellopott pénzét! és tünj a szemünk elől! Te,aki tanúlt ember vagy és ilyen kifogásokkal,hazugságokkal jösz nekünk,hogy te jól cselekedtél? Jó életösztöneid vannak?  Tényleg te szuperhős? Ugye félsz? Hát,persze,hogy félsz!  Van is mitől és kitől!! Sajnos,óriásit csalódtunk benned!!  Most,arra is gondolunk sokan,hogy te még rosszabb lettél mint a Feri volt!!    Kérünk szépen!:ne keljen mondanunk többször neked!: fizesd vissza a Quaestor károsultak pénzét,de nagyon gyorsan!! És,mi sem fogunk focizni a tolvajok vagy esetleg a te fejeddel!!                                                            Játszunk le egy barátságos meccset!!  Ennyi!!     


Vendég

#1386 Re:

2015-03-28 06:28

#1385: -  

 OV nem olassa ezt a fórumot, de remélem a TEK időben súg neki ! ! !

nyugger

#1387 Re:

2015-03-28 06:33

#1092: -  

 A Külügyminisztériumnak államkötvényei voltak a Quaestornál, melyek még nem jártak le,tehát a kötvényeiket kellett volna megkapniuk és nem kp.-t. De Orbán Tarsollyal úgy intézte,hogy 3,8 milliárd forintot utaljanak át. Ez okozta a likviditási gondot. Aljas gazemberek.


Vendég

#1388

2015-03-28 06:34

Gyalázat ami itt történt.

Vendég

#1389 Re: Re:

2015-03-28 06:39

#1387: nyugger - Re:  

 Való igaz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nyugger

#1390 Re: Re: Re: Re: Re: Önmentegetés

2015-03-28 06:40

#1383: - Re: Re: Re: Re: Önmentegetés 

 70 éve tart Magyarországon a zsidó hatalombitorlás,azóta szívják vérünket,pénzünket. Mára nincs magyar politika,nincs magyar törvényhozás,nincs magyar gazdaság,nincs magyar honvédelem,nincs magyar igazságszolgáltatás,nincs magyar média,nincs magyar pénzrendszer és még egy sor létfonosságú terület.


Vendég

#1391 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Önmentegetés

2015-03-28 06:58

#1390: nyugger - Re: Re: Re: Re: Re: Önmentegetés 

 Tehát lépnünk kell, de ne barbár módon ! ! !


Vendég

#1392 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Önmentegetés

2015-03-28 07:03

#1390: nyugger - Re: Re: Re: Re: Re: Önmentegetés 

 Mennyit fizetnek hogy ilyen korlatolt nak es tudatlannak tunj? Szerintem maradj csendben ha nem tudsz okosat hozzaszolni az ugyhoz ;) Remelem a szuleid nem fizettek sokat az ikolaztatasert. Jartal kulfoldon? Nemzsido

 


Vendég

#1393 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Önmentegetés

2015-03-28 07:15

#1392: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Önmentegetés 

Valahol utat vesztettünk ! ! !

Már nem az a helyzet, hogy kézi vezérléssel utasítani kell az ügyészséget vagy a rendőrséget. Az ott dolgozók már maguktól is tudják, milyen elvárásoknak kell megfelelniük. Ezekben a szervezetekben általánossá vált az igazodás szelleme.

A politika önkorlátozásának hiánya nagyon sok kárt okoz. Például az átgondolatlan, egymásnak is ellentmondó törvénymódosítgatásokkal, amelyek mögött nem látszik a rendezőelv.


Vendég

#1394 Re:

2015-03-28 07:40

#1388: -  

 Máshol is !

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter megnyitotta a Magyar Nemzeti Kereskedőház Santiago de Chile-i irodáját pénteken, írja az MTI.

"A chilei gazdasági nyitottság, a regionális elkötelezettség és a magyar kormány déli nyitási stratégiája együttesen jó lehetőségeket biztosít arra, hogy a magyar gazdasági érdekeket érvényesítsük ebben az együttműködésben" - nyilatkozta.

Kitért rá, hogy Chile első számú kereskedelmi partnere Kína, a kelet-közép-európai térségből pedig Lengyelország ebben az országban hajtotta végre történetének legnagyobb színesfém-bányászati beruházását. A miniszter szerint, ha Magyarország ebben a versenyben sikeres akar lenni, akkor időben kell újraépítenie jelenlétét:

Nemsokára tonnaszám hozza az aranyat a károsultaknak, csak várjunk egy kicsit !  !  !

Manó

#1395 Valós-e a tulajdoni jogviszony változás ?

2015-03-28 08:40

http://tinyurl.hu/i4QL/

Rengeteg információ kering a neten, a médiákban aminek valóságtartalma valótlan. Gondoljunk csak a kormány és hivatalos pénzügyi szervezete óránként megjelenő de teljesen egymásnak ellentmondó nyilatkozataira vagy a Tarsoly hazugságaira.

De !

A cikk közepén van ez a bekezdés.

" Van viszont a piacon, aki máshogy értelmezi a PSZÁF levelét. A piaci szereplők szerint az utolsó mondat azt jelenti, hogy a BEVA a kibocsátó csödje esetén nem fizet, az érékpapírszámla-vezető csődje esetén viszont igen. Csakhogy itt a kibocsátó, a Queastor Financia Hrurira jelentett állítólag öncsődöt, a számlavezető, a Quaestor Értékpapír nem. Így szerintük a Quaestor nem fiktív részvényeseire sem terjed ki a BEVA. "

Itt jön most a csavar. Ugye először az jött, hogy a Queastor Financia Hrurira jelentett állítólag öncsődöt. Tehát a cikk szerint nem járna a valós kötvények után BEVA kártalanítás.

Viszont itt jön az a bizonyos csavar. Ugye az is hírré vált " hogy  március 16-án a Quaestor Hruria - a vállalatcsoporton belüli hitelek egy részét átalakítva - tulajdonossá vált az anyacégben, a Quaestor Pénzügyi Tanácsadó Zrt-ben. " (forrás: http://tinyurl.hu/VFkM/ )

Tehát ha most a Queastor Financia Hrurira új csődbejelntése érvénybe lépne akkor már a Quaestor Pénzügyi Tanácsadó Zrt.-t  (Quaestor Értékpapír ) vagyis a forgalmazót akitől a kötvényeket vásároltuk. Ha viszont ez így van akkor a BEVA köteles lenne nem csak a fiktív hanem a valós kötvények után is kártérítést fizetni.

Joghoz értő emberektől kérdezném én, ha a tulajdoni jogviszony váltás igaz akkor ez az okoskodásom helytálló lehet ?


Vendég

#1396

2015-03-28 09:15

Máshol olvastam, de lehet benne valami:

"A "fióknál" szinte biztosak abban, hogy felszámolják a brókercéget, nagyon el vannak keseredve, félnek a munkahelyük megszűnésétől. A nagyfőnök őrizetben, az utazási részleget is becsukták, holott annak nincs köze a befektetésekhez.
A Quaestor-brókercég részleg infrastruktúráját, szakembergárdáját kár lenne felszámolni. Ez képes profitot termelni, nem keveset.
A brókercéget egy befektető meg is vehetné Tarsolytól, mivel ő eljátszotta a becsületét, magára vállalta a felelősséget minden szabálytalanságért.
A Quaestor brókercég országos fiókhálózattal rendelkezik, jól működő informatikai háttérrel, kiképzett szakembergárdával. A Quaestor a többi brókercégtől eltérően személyes kapcsolatot épített ki a befektetőkkel, ami ritkaság, és méltánylandó. Ez nagy érték így egyben. Bűn lenne veszni hagyni, és az hogy szabálytalankodtak, valamint veszteséget "termeltek", azt külön kellene választani az értékes részektől.
A brókercéget megérné az államnak is működtetni, átmenetileg, amíg egy befektető rá nem harap..."


Vendég

#1397 Re:

2015-03-28 09:25

#1396: -  

 Szerintem is kár lenne felszámolni, jó lenne, ha az állam ebben is gondolkodna, hogy megmentik. Talán ezzel sérülne legkevésbé minden piaci szereplő. A pü-i szolgáltatóknak nem kellene irdatlan bevát fizetniük - jogosan tiltakoznak ellene -, a kisbefektető meg ugyan később, de hozzájuthatna a befektetéséhez, az állam - a kormány - meg tetszeleghetne a megmentő szerepében, ami mostanában látva az elmúlt hetek, napok botrányait, igencsak jól jönne neki. Tképpen mindenki jól járna.


Vendég

#1398 Re: Valós-e a tulajdoni jogviszony változás ?

2015-03-28 09:27

#1395: Manó - Valós-e a tulajdoni jogviszony változás ? 

 Szerintem pontosan így van, ahogy írod.


Vendég

#1399 Re: Re:

2015-03-28 09:54

#1397: - Re:  

Egy igazi megalkuvó vagy, csak pénzed visszaszerzése érdekel (ami elvárható lenne).

ITT NEM FOG MINDENKI JÓL JÁRNI  !  !  !

ÍGY TALÁLTÁK KI, csak futtok a mátrixban.......

 


Vendég

#1400

2015-03-28 10:40

Érintettség okán