NE SZÜNTESSE BE AZ RTL 6 HÉTRE A SZULEJMÁNT!
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Az a baj hogy ezzel sem fogunk elérni semmit,mert ugyan kit érdekel az emberek véleménye,ha eldöntenek valamit az ugy lesz ,ha meg nem nézzük,kit érdekel,ők már megszedték a pénztárcájukat,tehát nagy veszteség nem éri őket ha néhány néző elpártol.
ne vegyetek le mert a noverem ki keszul :D
Egy vagyok azok közül, akik 17 éves koruk ellenére is nézik a Szulejmánt! Nem tartom cikinek, hiába mondják, nem tagadom le rajongásom!
Nem hiszem, hogy nem tudják a Celeb vagyok, ments ki innen c. """"műsort"""" az RTL 2-re rakni, a Szulejmán az egyik legnézettebb sorozat, az országban, nem vehetik le akárcsak 6 hétre is, hogy ilyen buta emberekkel teli műsort nézzek.!!!Csak azért kapcsolom be a TV-t, hogy Szulejmánozzak, ez az RTL-nek se jó, ha csökken a nézettség, igazán átgondolhatnák!!!
Re:
Nem csak néhány nézőről van szó, szerintem többen is nézik a sorozatot, mint 5000 ember, ugyan is rengetegen nincsenek fent a Facebookon, hogy például aláírják a petíciót. Igen is elég nagy veszteség nézettség szempontjából.
Szeretnénk zavartalanul tovább nézni a SZULEJMÁN-t!
Nem csoda ha Ördög Nóra elhúzott a csatornától, mindegy nekik, csak a sok szar celebeket sugározzák, minőség ..... O ... sok szar gagyi műsor meg a rengetek agyatmosó reklám
Re:
Szia! Miért lenne ciki, hogy nézed a sorozatot, a ciki az, hogy a sok szar celebet kell nézni a nézőknek, ha tetszik, ha nem, mert van egy csapatuk, ami állandó, s azoknak a zsebét kell tömni, mint írja itt alább valaki, nem jó uton halad Kolosi a csatornájával.
Re:
Szia, ha lemaradsz egy sorozatról, meg lehet nézni a net-en is, az RTL csatornán.
Re: :)
Szerinted Kolosi ék úgy válogatják a műsort, hogy erkölcs is legyen benne??? Az éjjel nappal sorozattal is a sok részegeskedés,narkózás, ivás, keresztbe-kasul dugás, a másik semmibe vevése, na a ezt sugározza le, mossák az agyakat, már akiét lehet ....
Ja!!! még annyit, le fogják sza ... ni a peticiónkat, majd pont ezzel fog Kolosi foglalkozni, meg a stábja.
Én is kérném, hogy ne függesszék fel, felháborító, akkor tegyék be más időpontban, főműsor időben.
Bár nem bízok az RTL-ben, hogy erre képes, csak a sok saját celebjeivel törődik, akiket akár tetszik, akár nem ezeket kell nézni. Már aki nézi.
Re: Kedves RTL Klub!
nem kell nekünk megindokolni, hogy miért nézzük, ha nézzük biztos azért, mert szeretjük a sorozatot, való, hogy annyi sok szemét reklám van benne, na én felveszem átlépek rajtuk, de élvezhetetlenek a többi műsor is a reklámok miatt, inkább nem nézem, már a celebjeik miatt is utálom a csatornát
Miért is van az a megszólítás, hogy Kedves RTL Klub! MItől kedves????? s miért nem lesz kedves .... ezt max. egy barátomnak írom, hogy kedves .....
inkább Pofátlan ....
Na a másik csatorna a TV2 sen piskóta, ott meg a Liptaival van tele az egész képernyő
Nika6
Végre van egy sorozat,amit szívesen nézek!Bár kifogásolható, hogy közben rengeteg a reklám, a török sorozat eredeti részeinek csak a felét adják, s későn is van, de azért százszor jobban érdekel még így is, mint a celeb szerű nyalánkságok!
Az a baj az RTL-lel, hogy egyre inkább elmennek a műsorok a gagyi kategóriába.
Mégis ki kíváncsi egy olyan műsorra, ahol celbnek számít az adócsaló, a volt prosti, jelenlegi prosti, azt a néhány mondhatni normális embert, akit beválaszottak, meg nem értem, miért keverdik korpával.
Tényleg ilyen gagyi szennyre van szüksége az embereknek?!
Tennék inkább a mocskos celebes szarságot éjfélre, aztán aki akarja és van gyomra az ilyenhez megnézi, főműsoridőben meg adjanak olyan filmeket, amik az igényes szórakozást szolgálják.
A nézők megalázása lesz, ha megszakítják a sorozatot. Megszokásból senki sem fog leülni a tv elé nézni a nagy semmit a legkedvesebb sorozata helyett!!! Szépen vissza fog esni a nézettségi arány az már teljesen biztos!
| This discussion has been closed. |
Inkább akkor nézek más csatornát!!!A sok reklámjukból 10 percenként egyébként is elegem van!!!!