deviza alapú csalás ellen
deviza alapú csalás ellen / Közlemények / Segítség kérés! / Hozzászólások
Vendég |
#12014-08-24 10:47Mit kell tennem a "közfeljsablon.doc" kitöltésért ? |
Vendég |
#22014-08-24 10:52nem lehet elolvasni |
Marcsi14 |
#32014-08-24 12:24Kedves Péter! Olyan is bejelentkezhet akinek az ügye már ügyvéd kezében van? - de nem úgy néz ki, hogy nagyon törné magát! Üdvözlettel: Marcsi |
Vendég |
#42014-08-24 13:18Kedves Menyus! Most akkor postán kell elkülédeni?Milyen cimre? Én csak a fénymásolatokat tudom küldeni. Üdv Zsuzsi Ürögdiné |
Vendég |
#52014-08-24 14:04Kedves Péter! teljesen egyetértek mindennemű feljelentéssel, mert a bankok mindegyike trükközött a devizát hírből sem látott "devizahitel"-indexálási trükkjeikkel, függetlenül attól, hogy a banktól kapott hitelt és/vagy kölcsönt mire használta fel az ügyfél! A lényeg az, hogy minden "devizahiteles" ügyfél csakis azt az összeget törlessze vissza bankjának, amit ténylegesen forintban folyósítottak számára és forintban is törleszt vissza! Nem is érthető a Kormány és az igazságügyi szervek hezitálása e témában, hiszen a napnál világosabb a bankok trükközései, és az uzsora jellegű pénz visszaköveteléseik! Milyen sumákolás zajlik a bankok és a Kormány között, de érthetetlen az is, hogy a legfőbb igazságszolgáltatási fórum, a Tisztelt Kúria is mellébeszél és nem fogalmazza meg egzakt módon azt, hogy az ügyfél csakis a bankjától kapott összeget köteles normális, jegybanki kamattal visszatörleszteni! Mikor lesz vége ennek a banki cirkusznak, zsarolásnak, tisztességtelenségnek?! Bármilyen módon hajlandó vagyok támogatni kedves Péter a bankokkal szembeni eljárását, feljelentéssorozatát, de a legfőbb Ügyészség is tehetne végre valamit a neves közgazdászok és jogászok által megállapított banki indexálási trükközések visszamenőleges hatályú és végleges megoldása érdekében, hiszen már eddig több mint 4300 honfitársunk dobta életét a teljesíthetetlen és zsaroló bankok követelései okán!! Üdvözlettel: id. Rucz Tibor 6723. Szeged Szeged, 2014. augusztus 24. |
Vendég |
#62014-08-24 14:58én is csatlakozom(Katona Anikóval ott voltam Kispesten is.....csak sajnos az interneten nehezen igazodom el.Megpróbálom..... |
Vendég |
#72014-08-24 19:48én próbálkozom... mi a teendő? |
Vendég |
#82014-08-25 05:25A szerencsi Dudás Ferencre semmilyen jogszabály nem vonatkozik,mert ö ugyan úgy folytatja a végrehajtást mintha nem adtak volna ki jogszabályt,hogy le kell állitatni a levonásákat! Kértem a Járás biroságot Szerencsem,hogy legyenek segitségemre,de még határrozatot nem kaptam töllük! |
Vendég |
#92014-08-25 07:54Köszönöm a tályékoztatást!Én már nem tudom fizetni a hitelem,duplája lett a törlesztő részletem.Lombard Lizing ügyintézője pedig ha uzsorakamatról beszéltem szétkapcsolta a vonalat.Szerzödésemen szereplő összeget már jóval tul fizettem.Közölték hogy csak tájékoztató jellegü szerzödést kötött a Komáromi Géringer szerviznél egy alkalmazott.Nagyon szomorú hgy igy átvertek!Röviden,tömören ennyi! Köszönöm a lehetőséget! Tisztelettel:Pataki Ildikó |
Vendég |
#102014-08-25 07:54Köszönöm! |
Vendég |
#112014-08-25 16:27,,,,,,,,,Es mindezt mennyiert vallalja kedves Menyhert Peter??? |
Vendég |
#122014-08-25 17:42Kedves Menyhért Péter! Nagyon szeretném csinálni amit kell de sajnos nem nagyon értem!Bocsánat !Szeretnék egy kis segítséget kérni !Esetleg Tatán ha valakit felkereshetnék személyesen és a segítségét tudnám kérni! Köszönettel:Gracza Éva/nyugdíjas/ |
Vendég |
#132014-08-25 20:58A FideSS-kdnp kormány /hazaáruló/ összejátszik a bankokkal és elakarják mutyizni a felelősségre vonásukat, így a szerződés ide-oda igazgatásával próbálják elkerülni a közérdekű semmisség kimondását, tovább sarcolva népünket, a teljes kilátástalanságba, ellehetetlenülésbe. A tájékozatlanság, érdektelenség szedi áldozatait, egyre többen válnak hajléktalanná országunkban. Csak összefogással saját érdekünk, jogaink kikényszeritésével szabadulhatunk ebből az uzsorás fertőből. Tettekre, tömeges ellenállásra van szükség és ez a mostani Közösségi Feljelentés éppen ezért szükségszerű és sokunk számára egy nagyszerű lehetőség, amit helyileg én is terjesztek a rászorulók számára segitséget nyújtva. Vallom! Egységben az erő, még akkor is, ha diktatúrában tesszük mindezt!!! |
Vendég |
#142014-08-26 06:15Kedves Péter! Nagyon itt a helyem! Kb 2 hete felhívott az ügyvédem asszisztense, hogy felfüggesztették a peremet - így az én autóm ügyére fordított energia, idő, pénz is "mehet a levesbe". Természetesen, felveszem a kesztyűt. Mi a teendőm ezzel kapcsolatban? |
Vendég |
#152014-08-26 10:12Drága Barátom ! Menyus ! Bocsi, de beteg voltam. Most "mászogatok" ki belőle ! Köszi mindent, eddig is !! |
Vendég |
#162014-08-26 16:07mipintér sandor csongrád kiss- tiszaut 5 csatlakoznánk |
Cvitamin7 |
#17 Re:2014-08-27 07:11Igen jó kérdés, ami ott mocorog az én fejemben is. Nem hiszek az "angyalokban", tehát eleve megfogalmazódik bennem a kérdés, azon túl - amit mond - mit akar elérni ez az ember általunk?! 1., Újabb önjelölt vezető (mit tudunk róla? - semmit! Miért nem teszi közzé az önéletrajzát, hogy megismerhessük, ellenőrizhessük, s aztán döntsünk - bízunk-e benne annyira, hogy felvállaljuk vezetőnknek.) Továbbá! Ha befogadja az ügyészség a feljelentésünket, min. 1 (egy), de szerinte is jobb lenne legalább 3 (három) büntető- és természetesen pénzügyi szakjogászi háttérrel rendelkező team. Na miből is? Akkor jön, hogy ha tetszettek csatlakozni, akkor most tessenek fizetni az ügyvédeket, meg őt is - bár erről csak annyiban esik szó, hogy most nem tudlak visszahívni, mert ennyi, meg annyi a ki nem fizetett tel.számlám (ki nem mondott, de irányozott célzás a támogatásra) vagy a legutóbbi - számitógépem elavult, támogassatok, hogy én nyerjem meg a pályázatot. 2., Nekem már egy Schmuk Andor is sok, nem kérek még egyet. 3., Ha valaki közszereplő akar lenni, az tegye meg, hogy tájékoztatja azokat, akiknek a csatlakozását várja (elvárja), ki is vagyok én valójában. Tisztán, világosan, ellenőrizhetően. Mert ez csak így mehet, hogy kiszűrjük a rajtunk (belőlünk) élősködőket. És különösen fel kell készülnie a kritikák elviselésére, ha közszereplő akar lenni. Ha mindezt meglépi, hát HAJRÁ! |
Micimackó |
#18 Valamire emlékeztet ez a rögtön meg csak úgy duma...2014-08-27 07:54Ez a nagy fontoskodás minden szempontból sík kamunak látszik. Persze hogy az egyszer már hiszékenynek bizonyult, ráadásul jól megszorult deviza-adósokat próbálják megint átverni. A kisbetűs részeket nagyon olvassa el mindenki!!! |
|
Tiltakozás az isaszegi szénhidrogén kutatófúrás ellen
Taylor Swift elmaradt Bécsi Eras Tour koncertjét hozzuk Magyarországra!
Mentsük meg a Rómait az árvizektől
Van valami, amit meg akar változtatni?
A változást sosem azok indítják el, akik csendben maradnak. A petíció szerzője kiállt mellette és cselekedett. Ön is ugyanezt fogja tenni? Indítson egy társadalmi mozgalmat egy petíció létrehozásával.
Kezdje el saját petíciójátTovábbi petíciók, amik érdekelhetik
Petíció a Magyarkanizsa község és Szabadka közötti buszközlekedésért
856 Létrehozva: 2025-04-25
Töröljék el a kötelező MESZK tagságot
5717 Létrehozva: 2024-03-03
Tiltakozás az isaszegi szénhidrogén kutatófúrás ellen
404 Létrehozva: 2025-04-18
Állítsák le az RSzKF és egyéb "kétes diagnósztikai hibák" ürügyén az állatok válógatás nélküli legyilkolását, követeljük az életpárti és állatgyógyászati alternatívák bevezetését!
3710 Létrehozva: 2025-04-02
Petíció az Isaszeg és Dány közötti 3102-es út felújításáért!
393 Létrehozva: 2025-04-17
Kiállok a Veres1 Színház mellett!!!
379 Létrehozva: 2025-04-13
Húsvéti Nyilatkozat és baráti levél polgártársainkhoz - amicus curiae
318 Létrehozva: 2025-04-23
KÖVETELJÜK a jogi, etikai és tudományos alapok felelösségteljes érvényesülését minden oltás tekintetében!
220 Létrehozva: 2025-04-30
Az állatok, a gazdák és a magyar vállalkozások védelmében – emberséges, etikus és független járványkezelést!
1276 Létrehozva: 2025-03-30
Ne zárják be a jászberényi Fürkész Óvodát!
173 Létrehozva: 2025-04-21
Helyi védelmet a Monor környékén élő védett és fokozottan védett növény- és állatfajok számára!
171 Létrehozva: 2025-04-28
Maxim Imola úszásoktatásának engedélyezésére való kérelem
92 Létrehozva: 2025-04-15
Irodalomtörténészek állásfoglalása Takaró Mihály Széchenyi-díjjal történt kitüntetéséről
84 Létrehozva: 2025-05-02
Ne csökkentsék a boldogi óvodai csoportok számát!
81 Létrehozva: 2025-05-09
Biotermékeket a közétkeztetésbe!
81 Létrehozva: 2025-04-14
Egy gyermekes családok SZJA mentessége/Támogasson minket
2313 Létrehozva: 2025-03-04
Ingyenes kötelező ivartalanítás bevezetése és sintértelepi altatás tilalma
6958 Létrehozva: 2023-07-26
NEM AKAROK SPORTLÉTESÍTMENYT , SEM BEVÁSÁRLÓKÖZPONTOT A TERMÉSZET HELYETT!!!!!
801 Létrehozva: 2025-01-19
Ne oltsák be a gyerekeket a szülő beleegyezése nélkül!
62 Létrehozva: 2025-04-15
🚶♀️🚴♂️ Biztonságosabb Kéktó sétányt Délegyházán! 🧒🐶
58 Létrehozva: 2025-04-30