Folytatódjon A kis menyasszony című sorozat

Az RTL Klub tavaly ősszel kezdte vetíteni a sok országban már nagy sikert aratott indiai filmsorozatot, A kis menyasszonyt.

Sokan hamar megszerették és mindennapjaik részévé vált, hogy az aktuális epizódokat megnézve követték nyomon a szereplők mindennapjait és tudtak meg érdekes dolgokat az indiai életről, étkezésől, öltözködésről, oktatásról vagy épp a hindu vallásról.

Magyarországon sosem vetítettek még indiai filmsorozatot, így nem csoda, hogy hamar elég nagy rajongótábor alakult ki.

Július 12-én azonban váratlanul véget ér a sorozat, habár még több, mint 2000 rész van hátra. A csatorna nem vette meg a további epizódok vetítési jogát, így a magyar nézők sosem láthatják szinkronizáltan a filmet, ám még feliratosan sem, hiszen még angol felirat sem készült hozzá, amit esetleg lefordíthatnánk.

A petíciót az RTL Klub szerkesztőségébe fogjuk eljuttatni és ha ők nemet is mondanak, nem adjuk fel, tovább megyünk más csatornákhoz.

Petíció aláírása


VAGY

Az e-mail címe nem fog megjelenni az oldalunkon. Azonban a petíció írója az összes megadott adatot látni fogja.

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.
Facebook