Folytatódjon A kis menyasszony című sorozat

Az RTL Klub tavaly ősszel kezdte vetíteni a sok országban már nagy sikert aratott indiai filmsorozatot, A kis menyasszonyt.

Sokan hamar megszerették és mindennapjaik részévé vált, hogy az aktuális epizódokat megnézve követték nyomon a szereplők mindennapjait és tudtak meg érdekes dolgokat az indiai életről, étkezésől, öltözködésről, oktatásról vagy épp a hindu vallásról.

Magyarországon sosem vetítettek még indiai filmsorozatot, így nem csoda, hogy hamar elég nagy rajongótábor alakult ki.

Július 12-én azonban váratlanul véget ér a sorozat, habár még több, mint 2000 rész van hátra. A csatorna nem vette meg a további epizódok vetítési jogát, így a magyar nézők sosem láthatják szinkronizáltan a filmet, ám még feliratosan sem, hiszen még angol felirat sem készült hozzá, amit esetleg lefordíthatnánk.

A petíciót az RTL Klub szerkesztőségébe fogjuk eljuttatni és ha ők nemet is mondanak, nem adjuk fel, tovább megyünk más csatornákhoz.

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Kanizsai Dóra, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Facebook