Folytatódjon a Bátrak Földje további évadokkal!

Szeretnénk,hogyha folytatódna a Bátrak Földje további évadokkal!Szerintünk egyedi történet volt,egy ma már feledésbe merült korban,fordulatos,izgalmas,drámai,romantikus.Üde színfolt a televíziózásban abban a korban,ahol még számítottak a régi értékek.Becsület,igazságért,családért való harc.Ne hagyjuk ezeket a világból kiveszni még jobban.Ugyan vége lett,de van még lehetőség a sorozatban.Katica és Imre esküvője,Hogyan bocsát meg a báró Zalánnak,mi lesz Jozefinnel,Móricz sorsa hogy alakul,kié a talált csecsemő,mi lesz az árvaházzal,Rózsa és Jakab sorsa hogyan alakul.Ha már csak tévében vannak ilyen értékek,legalább ott legyenek láthatóak.Írjátok álá,minél többen,hogy eljuttathassuk az RTL klubnak.A 18-49 éves korosztályban 540 ezer körüli nézettsége volt a sorozatnak.Ilyen számokban kell gondolkodni,hogy komolyan vegyenek.Aki tudja terjessze a petíciót legyen szíves.Köszönjük!

Az aláírással engedélyezem Csebák Richárd, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.