Felelősségrevonás

Arra kérek meg mindenkit, hogy amennyiben egyetértés van abban, hogy az érintett területen illetékes, közszolgálati feladatokat ellátó, közszolgálati posztokat betöltő személyek rémhíreket terjesztettek a koronavírussal kapcsolatban, és ezzel befolyásolták az országok, valamint az egész világ stabilitását, biztonságát, és jelentős károkat okoztak a gazdaság szereplőinek és az átlag embereknek, és mindezekért őket felelősségre, valamint az okozott kár megtérítésére kell kötelezni, akkor írja alá a petíciómat. Az emberek jóhiszeműek, és a saját vírustól való félelmük miatt elveszítik a munkahelyeiket, korábbi életüknek búcsút inthetnek. Akik megbízható adatokból merítenek információt, azok mind tudják, hogy nem nől a halálozások száma, mégis azt hirdették erről a vírusról, hogy rendkívül veszélyes, és halálos. Ez álhírterjesztés, ami a legtöbb országban bűncselekménynek minősül. Felszólítom minden olyan ország bíróságát és legfőbb jogi szakembereit, amelynek kormánya részt vett mindezekben, hogy haladéktalanul tegyék meg a szükséges intézkedéseket, amennyiben független bíróságoknak és jogi szakembereknek mondhatják magukat! A petíció szövegét rövidesen lefordítom angol nyelvűre is, és a megfelelő helyekre eljuttatom.

Miért fontos?

Azért fontos ezt a petíciót aláírni, és ezáltal egyúttal törekedni a felelősségrevonásra, mert máskülönben oly jelentős mértékben megrendül az emberek bizalma a közigazgatásban és a médiában, hogy egyszerűen nem lehet majd normális módon embereknek egymás között élni, társadalomban.

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Tóth Mihály, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Facebook