Fedett extrém sportpálya létesítésének kérelme

Üdvözlöm/Sziasztok!

Abban valószínűleg egyet értünk, hogy fedett sportpálya minden sport számára elérhetőnek, alapfeltételnek kellene lennie. Míg az államilag támogatott sportágak ennek hiányától nem szenvednek, az extrém sportok egyre inkább. Napról napra egyre több gyerek és felnőtt dönt úgy, hogy egy itthon még nem szokványos sportot választ hobbijaként (pl.: roller, gördeszka, görkorcsolya, bmx, stb.). Mindennek gyakorlását azonban nem egyszerű kivitelezni az év háromnegyed részében (szept.-máj.), ezért szeretnénk lépni a fennálló helyzet javítása érdekében - különösen most, mikor a gördeszka hivatalosan is olimpiai sportággá nőtte ki magát. Legyen az hobbi, hivatás, szórakozás, mind megérdemlünk egy fedett gyakorlóteret, ami szolgálná sportolói és szociális igényeinket.

Minden aláírással egyre közelebb kerülünk elképzeléseink megvalósításához.

Köszönjük!

Magyar Extrémsportólókért    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Az e-mail címe nem fog megjelenni az oldalunkon. Azonban a petíció írója az összes megadott adatot látni fogja.

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Kérjük, ellenőrizze bejövő leveleit (és a spam mappát).