Fedett extrém sportpálya létesítésének kérelme

Üdvözlöm/Sziasztok!

 

Abban valószínűleg egyet értünk, hogy fedett sportpálya minden sport számára elérhetőnek, alapfeltételnek kellene lennie. Míg az államilag támogatott sportágak ennek hiányától nem szenvednek, az extrém sportok egyre inkább. Napról napra egyre több gyerek és felnőtt dönt úgy, hogy egy itthon még nem szokványos sportot választ hobbijaként (pl.: roller, gördeszka, görkorcsolya, bmx, stb.). Mindennek gyakorlását azonban nem egyszerű kivitelezni az év háromnegyed részében (szept.-máj.), ezért szeretnénk lépni a fennálló helyzet javítása érdekében - különösen most, mikor a gördeszka hivatalosan is olimpiai sportággá nőtte ki magát. Legyen az hobbi, hivatás, szórakozás, mind megérdemlünk egy fedett gyakorlóteret, ami szolgálná sportolói és szociális igényeinket.

Minden aláírással egyre közelebb kerülünk elképzeléseink megvalósításához.

Köszönjük!


Magyar Extrémsportólókért    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom Magyar Extrémsportólókért petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...