Évközbeni nyugdíjemelés

1. Elsősorban azon nyugdíjasok és nyugdíjszerű ellátásba részesülők aláírását kérem, akik ez év januártól kapnak ilyen ellátást.
  2. Jogtalannak és igazságtalannak érezzük, hogy az infláció évközbeni katasztrofális emelkedése miatt a kormány csak azoknak ad kiegészítést, akik már a tavalyi évben is kaptak ellátást. Nem a tavalyi évhez viszonyított az évközbeni infláció, hisz azok pénze is napról napra kevesebbet ér, akik január, vagy március, vagy bármikor lettek nyugdíjasok, rokkantsági ellátottak, stb.
  3. Kérjük a kormányt az erre vonatkozó rendeletet terjessze ki az összes nyugdíjszerű ellátásban részesülő számára.

Az aláírással felhatalmazom Vajda Veronika Elza petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.