Védekezzünk! Törökország Európa ellen elkövetett támadásának elhárítása

peticio11.jpg

A 630.hu szerkesztősége a mai napon az alábbi petíciót indítja útjára.

A petíció elözményei

Törökország 2020. február 28.-án váratlanul és jogalap nélkül egyoldalúan megszegte az EU-val megkötött azon egyezményét mely szerint lezárja határait az Ázsiából Európába bevándorlók előtt. A török kormány a váratlan döntés óta az embertömegeket nagy erőkkel igyekszik eljuttatni Európába és ellenséges nyilatkozatokat tesz.

Véleményünk szerint:

 • A török kormány a bejelentést követően szervezet módon, illegális embercsempész módszerekkel juttatja menekültek százezreit Európába miközben török vezetők hadüzenetnek felérő kijelentéseket tesznek.
 • Ez egy szándékos, előre megtervezett akció, egy új típusú – humanitárius eszközökkel elkövetett – háborús támadás, mely az Európai országok ellen irányul. A támadással Törökország nemzetközi jogokat sértve, humanitárius válságot idéz elő, melynek elsődleges célja vélhetően az EU zsarolása és a figyelemelterelés a török hadsereg külföldön elkövetet háborús bűnei tekintetében, másodlagos célja pedig a török vezetés birodalmi törekvései az iszlámista tömegek Európába történő bevándoroltatásán keresztül.
 • Ez a veszélyes tevékenység egész Európa és a közel kelet stabilitását fenyegeti, melynek a leghatározottabban, a jelenlegi török kormány aroganciáját és megbízhatatlanságát figyelembe véve kell ellenállnunk!

A petíció célja és követelései:

A fentiek miatt, országaink és a kontinens békéjének érdekében, valamint az igazság védelmében kérjük, hogy a Magyar Kormány hozza meg az alábbi intézkedéseket.

 1. Magyarország vezessen be gazdasági és politikai szankciókkal Törökországgal szemben, valamint helyezzen kilátásba további szankciókat amennyiben a török fél folytatja a tevékenységét!
 2. A magyar kormány adjon ki nyilatkozatot melyben az európai nemzetek ellen elkövetett, új típusú háborús támadásnak minősítik azt, hogy Törökország váratlanul, előre megtervezett és szervezett módon, nemzetközi egyezményeket megsértve, illegális embercsempész módszereket is használva tömegeket irányít Európába!
 3. A Magyar hadsereg jelezze, hogy a jövőben nem fog olyan hadműveletben részt venni mely a török hadsereg bárminemű támogatását jelentheti!
 4. Magyarország – mint a NATO teljes jogú tagja – a jövőben jelezze ellenvetését, lehetőség esetén pedig vétózza meg a NATO minden Törökországgal közös tevékenységét. A magyar kormány tegyen erőfeszítéseket Törökország NATO tagságának felfüggesztésére!
 5. Magyarország minősítse megszállásnak Törökország Szíriai jelenlétét, valamint háborús bűnnek a török hadsereg külföldi, különösen a szíriai és kurd keresztények ellen elkövetett támadásait!
 6. Támogassa független nemzetközi kivizsgálás megkezdését a tekintetben, hogy a Török kormány a szíriai destabilizációs tevékenysége során terrorizmus támogatásával (többek között az Iszlám Állam) hozható-e összefüggésbe, valamint a tekintetben, hogy a korábban Törökországban elszállásolt menekültek között végzett e bármilyen katonai tevékenységet!
 7. Törökország fizesse vissza az EU-tól felvett támogatásokat és az egyes tagországok számára fizesse meg az egyezmény egyoldalú felmondása miatti kialakult költségeket.
 8. Magyarország tegyen erőfeszítéseket, hogy a fenti pontok az egyes európai kormányok, az EU és NATO szintjén is mielőbb elfogadásra kerüljenek!

Továbbá kérjük, hogy a fenti pontok tekintetében hazánk mindig kompromisszumoktól mentesen és erővel tárgyaljon, tekintettel arra, hogy a Török kormány több esetben bizonyította megbízhatatlanságát.

Amennyiben egyetért a fentiekkel kérjük jelezze aláírásával!

A petícióhoz és céljai eléréséhez bármilyen magyarországi szervezet csatlakozhat a 630.hu jóváhagyása nélkül is!

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem 630.hu, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Facebook