Epilepszia tartós betegséggé nyilvánítása

brain_245x.jpgÜdvözlöm a kedves aláírókat.

Eme petíció lényege röviden:- Mint azt sokan tudják, az epilepszia ellen sok hátrányos megkülönböztetést tapasztalunk, viszont ezzel szemben sem a Kormány, sem a munkáltatók nem tesznek semmit. A kezdeményezés első pontja, hogy ne csak egy bizonyos epilepszia fajtára (havi szinten jelentkező rohamok) járjon MÁK kártya és emelt családi pótlék, hanem minden olyan fajta epilepsziára, ami mellett életük végéig szedniük kell antiepileptikumot (esetleg nyugtatót vagy antidepresszánst, mert máshogyan nem karbantartható maga az egyén nyugalma, biztonságérzete). Sok epilepsziásnak hatalmas segítséget nyújtana a MÁK kártya, ami mellett mehet vele egy kísérő is a közlekedési járműveken (mivel ez nem stresszelné mégjobban a beteget) olcsóbban, vagy, mint a BKK járművein, ingyen. A megspórolt pénzt pedig a mostanában eléggé drága gyógyszerekre fordíthatnák.

-Szeretnénk még elérni, hogy a munkahelyeken továbbképzést tartsanak orvosok, epileptológusok, hogy ne legyen ekkora félelmük a munkáltatóknak.

 

Mindenkinek köszönöm az aláírást. Névvel ér bármit is, szóval, ha kérhetem tűntessék fel.

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom Tivadar Alexandra petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...