Egyéni sport engedélyezése szervezett keretekkel pandémia idején

Határozottan kiállunk a véleményünk mellett, miszerint az amatőr kajakozás, mint rekreációs sport egy egyéni sport, amit viszont szólóban, egyedül télen/koratavasszal nem biztonságos folytatni, ezt szervezett kereteken belül, biztonságosan csak profi túravezetéssel és felszereléssel lehetséges.
A szigorú járványvédelmi szabályok betratása és betartatása: mint távolsátartás, az eszközök fertőtlentése és az érintésmentes ügymenet nem probléma, magával a kajakozással pedig sokat teszünk az egészségünkért.

Ezért kérünk, írd alá a petíciónkat, hogy a túraszervezés és a kajakoztatás NE minősüljön csoportosulásnak és ilyen módon engedjék meg, akár a létszámot maximálva, hogy cégek túrákat szervezzenek és tartsanak.

Ez természetesen a tavasz közeledtével kiterjeszthető egyéb sportokra is, mint pl. a SUP, de akár az erdei túrákat, teljesítménytúrákat is legalizálhatná.

 

covid-poster-5_orig.png

 

 

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Kajakszafari, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...