Egy kutyabarát Malom Centert Kecskeméten !

kutyabaratplaza.jpg

 

Mai világunkban a kutyánk az életünk része. Petíciónk is ezért indult útjára, hogy ez a megállapítás helyénvaló legyen és a Kecskeméti Malom Center kutyabarát hellyé válhasson.

Magyarországon számos bevásárlóközpont és pláza halad afelé a modern felfogás felé, hogy az emberek igényei szerint, a kedvencük mint családtag vehessen részt a bevásárlásokon, bizonyos szabályok keretei között. A belépés természetesen csak akkor lehet engedélyezett, ha a tulajdonosnál vannak az állat megfelelő papírjai (oltási könyv) , illetve ha a kutya jól szocializálódott és ápolt. 

Minden üzlet egyéni döntése lehet, hogy ők beengedik-e kedvencünket. 

Kérjük a Malom Center  bevásárlóközpontot, hogy lépjen, hogy végre Kecskeméten is legyen kutyabarát bevásárlás.

Nagyjából ugyanazzal a hozzáállással és ugyanazokkal az elvekkel lehet a kutyából és a gyerekből is egészséges, boldog, jó személyiséget nevelni. ( Csányi Vilmos)

 

 

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom Kecskeméti Kutyások petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...