Járjon ki Dunaharasztira az éjszakai 966-os BKK busz

Szeretném, hogy a Dunaharaszti Önkormányzat tegye meg a szükséges lépéseket, hogy Budapestről Dunaharasztira lehessen jutni tömegközlekedéssel éjszaka is. Jelenleg 23:35 és 4:35 között nem lehet Dunaharasztira eljutni tömegközlekedéssel. Megoldási javaslat:  Éjszakai 966-os BKK-s busz az Milleniumtelepig megy. Szerintem ha az önkormányzat felvenné a kapcsolatot a BKK-val és megegyeznének arról, hogy a 966-os menjen el Dunaharasztin Fő úton át a csatorna partig és ott forduljon vissza és álljon meg a Hév állomásoknál pl. cserébe önkormányzat pl. kifizetné az üzemanyagot arra a szakaszra. (Milleniumteleptől Dunaharasztiig ami nem lenne nagy összeg szerintem.) Hatalmas segítség lenne az éjszakáig dolgozóknak, fiataloknak, színházba járóknak és még sorolhatnám.

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Szabó Tamás, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...