Dél-budai és -pesti Duna-parti szórakozóhelyek éjszakai pihenést zavaró zaja a IX., XIX., XX, XXI. kerületekben

A nyári időszakban sajnos már megszokottá vált, hogy a Duna-parti szórakozőhelyek éjszakai zaja (mély hangok, dübörgés) zavarja a IX., XIX., XX. és XXI. kerületekben élők nyugalmát, pihenésüket. Az azonban már túl megy minden határon, hogy ősszel (11.18-án), zárt ajtók és ablakok mellett arra ébredünk többen, hogy a basszus hangoktól remeg a szoba és ez eltart egészen REGGEL 7 óráig!

Feltételezzük, hogy a Duna közelsége miatt hallatszik el légvonalban 5-7 km-re is a zaj. Valószínűsítjük ugyanakkor, hogy a szórakozóhelyek nem tartják be zajkibocsátási határértéket, ennek felülvizsgálatát kérjük, RENDSZERES akusztikai zajmérés formájában!

Kérem, hogy mindazok írják alá a petíciót, akik éjszakai nyugalmát, pihenését rendszeresen zavarják a szórakozóhelyek a fenti kerületekben! A petíciót a kerületi jegyzőkhöz fogjuk eljuttatni.

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom Ila Virágh petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...