Dagály fürdőért

A Dagály fürdő látogatói és a 13. kerület lakosai nevében követeljük az illetékes döntéshozóktól, testületektől és szervezetektől (elsősorban Magyarország Kormánya, Budapest Főváros Önkormányzata, a XIII. kerületi Önkormányzat, a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt., a Market Zrt.), hogy a 2017-es úszó-vb beruházásával kapcsolatban

- Számítson a mi véleményünk: a beruházás terveit bocsássák széles körű társadalmi egyeztetésre. Kérjék ki és vegyék figyelembe a fürdőlátogatók, a környékbeli lakosok, városépítészeti szakértők és társadalmi szervezetek véleményét.

- Állítsák le a fakivágásokat és tervezzék át a beruházást annak érdekében, hogy minél kevesebb további fát kelljen kivágni - a kivágott fákat pedig maradéktalanul pótolják!

- Ne zárják be a fürdőt! Tegyék lehetővé, hogy a Dagály fürdő minél tovább nyitva maradhasson az építkezés folyamán!

- Maradjon meg a Dagály! Adjanak írásos garanciát arra, hogy a világbajnokság után a Dagály fürdő radikális áremelések nélkül újra elérhető lesz legalább az eddigi szolgáltatási színvonalon, a jelenlegi funkciók megtartásával!

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom Faragó Éva petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )