Dagály fürdőért

A Dagály fürdő látogatói és a 13. kerület lakosai nevében követeljük az illetékes döntéshozóktól, testületektől és szervezetektől (elsősorban Magyarország Kormánya, Budapest Főváros Önkormányzata, a XIII. kerületi Önkormányzat, a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt., a Market Zrt.), hogy a 2017-es úszó-vb beruházásával kapcsolatban

- Számítson a mi véleményünk: a beruházás terveit bocsássák széles körű társadalmi egyeztetésre. Kérjék ki és vegyék figyelembe a fürdőlátogatók, a környékbeli lakosok, városépítészeti szakértők és társadalmi szervezetek véleményét.

- Állítsák le a fakivágásokat és tervezzék át a beruházást annak érdekében, hogy minél kevesebb további fát kelljen kivágni - a kivágott fákat pedig maradéktalanul pótolják!

- Ne zárják be a fürdőt! Tegyék lehetővé, hogy a Dagály fürdő minél tovább nyitva maradhasson az építkezés folyamán!

- Maradjon meg a Dagály! Adjanak írásos garanciát arra, hogy a világbajnokság után a Dagály fürdő radikális áremelések nélkül újra elérhető lesz legalább az eddigi szolgáltatási színvonalon, a jelenlegi funkciók megtartásával!

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom Faragó Éva petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGY

E-mail-címét nem fogjuk interneten közzétenni.

E-mail-címét nem fogjuk interneten közzétenni.Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...