Csopak strand többszöri ki-be lépésre jogosító napijegy visszavezetése

Tisztel Csopaki lakosok, üdülő tulajdonosok, strandolni vágyók!

Sajnálatos esemény történt idén, mely szerint Csopak polgármesterének döntése alapján, kivezetésre került a többszöri belépésre jogosító strand belépő (elhíresült nevén ki-be mászkálós jegy), valamint 60%-al megemelkedett a belépőjegy ára.

Rengeteg üdülőtulajdonos élt a lehetőséggel, hogy akár a déli órákban a kisgyerekekkel visszatérjen lakóingatlanába és 1-2 órával késöbb újra strandolhasson, vagy kimehessen a parkoló autójához, esetleg sétáljon egyet.

Indokolatlan és elfogadhatatlan az a magyarázat, hogy a koronavírus miatt hozták ezt a két döntést! Semmi más nem áll a háttérben, mint még több pénzt beszedni a strandolni vágyóktól és korlátozni a mozgásukat.

Emellett a tulajdonosi bérleteket is csak 3 főre korlátozták, igy a 4 fős család kénytelen egy főjét a strandon hagyni vagy újra fizetni az 1600 forintos belépőjegyet.

Ezúton szeretnénk kérni a polgármesterúrat, fontolja meg döntését

- vezesse vissza a többszöri belépsre jogosjtó napi belépőjegyet

- Csopaki ingatlantulajdonosok, adófizetők 4 bérletet kaphassanak egy szezonra

Kérem támogassa peticiónkat, melyet mielöbb szeretnék átadni a polgármester úrnak!

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Makovecz Ádám, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Facebook