Cselekedjünk gyermekeink érdekében


Kedves barátaim, és Facebook ismerősök, Csibészek ... tagok!
A tisztelt újpesti polgármesternek Déri Tibornak küldött levelem, és a terveim támogatására kérlek benneteket! A mostani helyzetben a kallódó, csellengő fiatalok helyes útra terelése, iránymutatás nyújtása azt hiszem egy olyan közügy, ami mindenféle támogatást megérdemelne, kérlek benneteket, hogy írjátok alá a petíciómat, hogy ezzel is felhívjam az önkormányzat, és Déri Tibor polgármester úr figyelmét arra, hogy társadalmi igény van egy ilyen projekt indítására!

 

Tisztelt Déri Tibor Polgármester úr!

Lenne egy elképzelésem és ha lát benne lehetőséget, akkor kérem fogadjon egy személyes találkozón, hogy az elképzeléseimet vázolhassam.
A célom minél több gyermeket, fiatalkorút irányítani, terelgetni és a jó útra téríteni. Sajnos mindketten tudjuk hogy elharapódzott az erőszak, a drog és a bűnözés. Ezen szeretnék segíteni és változtatni. Szeretnénk Újpesten egy olyan ifjúsági mozgalmat indítani, és valamilyen szervezett formában állandó helyen működtetni ahol új szakköröket tudnánk indítani, foglalkozásokat, beszélgetéseket tartanánk a segítőimmel. Ezzel is az utcán csellengő, csavargó gyerekeket hozzá segíteni az életre való felkészülésre. A programjaink között szerepelne a bűnmegelőzés, drogprevenció. Külföldi jól bevált pozitív példák is igazolják, hogy a kallódó fiatalok nem értik a tetteik súlyát. De ha egy hiteles ember szájából hallják hogy a csínytevéseik akár komoly törvénysértést okoz és ezáltal akár börtönbe is kerülhetnek és hogy ott mi vár rájuk. Valamint megértik hogy nem csak ők szenvednek ott bent, hanem a családjuk is itt kint . A fiatalok sok esetben nem tudják felmérni, hogy a cselekedeteik az egész jövőjükre hatással lesz.
Én megjártam a hadak útját. Hitelesen el tudom nekik mesélni hogy miért nem szabad a bűn útjára lépni. Baráti kapcsolataim révén számtalan pozitív élet szemléletű, karriert befutott híres művész, sportoló, üzletember stb. élettörténetét is hallhatják előadásainkon. Terveim között van az Országos Büntetés Végrehajtási Intézettől engedélyt kérve egy börtön látogatás. Elvinném a jelentkező fiatalokat, hogy az saját szemükkel lássák milyen a rács túloldalán élni. Hamar rájönnének a látványtól, hogy a bűnözés nem kifizetődő.
A szakkörökön, foglalkozásokon, valamint bűnmegelőzési és drogprevenciós programon kívül terveim között vannak további programok. A nyári csellengő fiatalok befogadása kulturális, szabadidő és sport rendezvények megszervezése.

Előre is köszönöm pozitív válaszát
Tisztelettel Simon Elemér


Simon Elemér Csibészek Újpestért Palotáért Angyalföldért    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Simon Elemér Csibészek Újpestért Palotáért Angyalföldért, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Facebook