Csatlakozunk a - A Színház- és Filmművészeti Egyetem hallgatóinak és oktatóinak 2020.11.01-i közleményéhez.

Alulírott csatlakozom a - A Színház- és Filmművészeti Egyetem hallgatóinak és oktatóinak 2020.11.01-i közleményéhez, mely itt jelent meg: https://www.facebook.com/szfehok/posts/3443192042430818
A közlemény szövege: 

"Alulírottak, a Színház- és Filmművészeti Egyetem hallgatói és oktatói, kijelentjük, hogy a higiéniás, a tűz- és balesetvédelmi szabályok érvényesítésében az illetékes szakemberekkel felelősen együttműködünk, a fertőtlenítő takarítás mindhárom épületben megtörtént.
Nincs valódi indok a fenntartó részéről az oktatás felfüggesztésére.
Az oktatás a tanév kezdete óta megfelelő ütemben zajlik - ennek ellenőrzésére minden hivatalos információ rendelkezésre áll.
Az Oktatási Hivatal ellenőrzési eljárásához szükséges összes adatot határidőre összeállítottuk, az újonnan kinevezett kancellár azonban hetek óta gátolja annak továbbítását.
Az internet lekapcsolásával, a termek lezárásával, az értelmetlenül hosszú őszi szünet ürügyén a hallgatók és oktatók kitiltatásával, és most az oktatás felfüggesztésével a vezetés és a fenntartó minden jogszerűtlen eszközt megragad akkreditált egyetemi oktatásunk akadályozására.
Mi, az Egyetem hallgatói és oktatói kijelentjük, hogy mindezek ellenére folytatjuk a munkát, amihez jogunk van: tanulni és tanítani akarunk!"
Mi pedig - ezen petíció aláírói -, ezzel a petícióval fejezzük ki egyetértésünket az Egyetem hallgatóinak és oktatóinak fenti nyilatkozatával.

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Somhegyi Tamás, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...