CSAK Tesco alkalmazottak töltsék ki - béremelés vagy sztrájk!

A Kereskedelmi Dolgozók Független Szakszervezete (KDFSZ) 2016.04.18-án hétfőn folytatja a bértárgyalásokat, amit megkezdett a két szakszervezet és a Tesco.

A KDFSZ 15% béremelésre tett javaslatot az áruházban dogozók munkakörére vonatkozóan.

A béremelést illetően a sztrájkkövetelések  kiterjeszthetőek minden munkakörre. A jogszabálynak megfelelően a tárgyalásokat lefolytattuk, a 7 nap eltelt. Ez azt jelenti, hogy a Tescoban dolgozó munkavállalók szakszervezeti tagságtól függetlenül és TÖRVÉNYESEN tudnak sztrájkolni akár már hétfőtől is abban az esetben ha a KDFSZ meghirdeti a sztrájkot.

 

Támogatom a KFDSZ által követelt 15% béremelést és hajlandó vagyok sztrájkba lépni abban az esetben, ha a munkáltató ettől kevesebb béremelést akar megvalósítani!

 

FONTOS: kérem, hogy minden aláíró az adatai végén állítsa be, hogy aláírása NEM NYILVÁNOS!!! Ez azért fontos, mert így az interneten nem fognak az adatok látszani a petíció lezárásáig csak a végén, az ívek nyomtatása után.

 

Mindenki ellenőrizze, hogy az aláírás után kap-e a rendszertől egy e-mailt, mert aki nem regisztrált az oldalon, annak egy, a levélben található hivatkozásra kattintva meg kell erősítenie a petíció aláírását! Az e-mail címe senkinek nem kerül kiadásra, mi sem látjuk, a rendszer bizalmasan kezeli!

 


KDFSZ (Kereskedelmi Dolgozók Független Szakszervezete)    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem KDFSZ (Kereskedelmi Dolgozók Független Szakszervezete), hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...