COVID-19 - Koronavírus Terjedésének Korlátozása

Ezt a petíciót azért hozom létre, mert Magyarországon elég kevés óvintézkedés történik a koronavírussal kapcsolatban. Sok országból érkező turistákat meg sem vizsgálnak mert "nem problémás területről" érkezik. Ilyen például Franciaország ahol pedig 1200+ fertőzött és 19 halott van jelenleg (2020.03.09). Sok területen már iskolai szüneteket rendeltek el, amik arra jók, hogy a járvány terjedését ezzel is lelassítsuk. Ez Szlovákiában már megtörtént, ahol mindössze 3 fertőzött van, itthon pedig eddig 9! Véleményem szerint itthon is jobban oda kéne figyelni, komolyabban kéne venni a járvány terjedésének megelőzését! Kérem, aki egyetért velem, írja alá a petíciót, illetve küldjünk emailt az oktatási hivatalnak. Köszönöm!

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Nagy Csaba, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Facebook