Ceglédberceli Vasút utca aszfaltozása

Kérem  a ceglédberceli lakosokat, hogy támogassák a Ceglédbercel Községháza és a vasútállomás közötti utszakasz felújításának kérelmét! Az út mint bizonyára tudja mindenk aki arra jár, baleset és életveszélyes! Tudomásom szerint nem önkormányzati kezelésű, ennek ellenére a polgármester Urat (vagy a jegyző Urat) kérem, hogy kezdeményezze a felújítást ott, ahol ezt már kellett volna korábban! Olvasom a facebookon, hogy Cegléd alatt Nagykőrös felé bicikli út épül! Ez nagyon fontos!  Földi parlamenti kéviselő úr villogott ezzel a NET-en. Át lehetne biciklizni göröngyös földúton is! Bár már nem a mi képviselőnk Földi úr, de Ceglédbercelért annak idején nem sokat tett a FIDESZ színeiben. (Sokan támogattuk...)!

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Zsiros Miklós, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Facebook