Ceglédberceli Vasút utca aszfaltozása

Kérem  a ceglédberceli lakosokat, hogy támogassák a Ceglédbercel Községháza és a vasútállomás közötti utszakasz felújításának kérelmét! Az út mint bizonyára tudja mindenk aki arra jár, baleset és életveszélyes! Tudomásom szerint nem önkormányzati kezelésű, ennek ellenére a polgármester Urat (vagy a jegyző Urat) kérem, hogy kezdeményezze a felújítást ott, ahol ezt már kellett volna korábban! Olvasom a facebookon, hogy Cegléd alatt Nagykőrös felé bicikli út épül! Ez nagyon fontos!  Földi parlamenti kéviselő úr villogott ezzel a NET-en. Át lehetne biciklizni göröngyös földúton is! Bár már nem a mi képviselőnk Földi úr, de Ceglédbercelért annak idején nem sokat tett a FIDESZ színeiben. (Sokan támogattuk...)!

Az aláírással engedélyezem Zsiros Miklós, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.