Cannabisz thc/cbd legalizálása

Elsőnek szegezném le ne tekintcsünk a cannabiszra úgy mint drog! Ez egy csúnya kifejezés amit az emberek töbsége drognak hisz az nem más amit az alvilág boltjaiban kapható ( heroin, kokain, metanfetamin) és további olyan szerek amiket sötét laborokban készítenek és halált okoznak. Ezekkel szemben a canabisz vagy közismert nevén Marihuána gyógyhatásal bír mint pl.

(migrén, rák, alzheimer-kór, alvás zavar, epilepszia, asztma, szénanátha, dühroham, köszvény)

Kiemelném a rákos megbetegedést Magyarországon ez egy elterjedt betegség és emberek sokai haltak meg benne.

 Kemoterápia és sugárkezelés a rák ellen?! Ez elmebaj!  ezek az általános gyógymódok okozzák a rákot! Hogyan gondolhatja bárki, hogy annyi méreg, amitől az ember haja kihullik, segíthet egy beteg emberen?! Ez őrültség! NÉP ÍRTÁS  az egész!

Alkohol veszélye!! 

Alkoholmérgezést okozhat!

Nagyobb mennyiségű alkoholos ital fogyasztása vagy alacsonyabb alkoholtolerancia súlyos mérgezést okozhat.

2,5-3,5 ezrelék véralkoholszintnél fokozatosan elvész a tudat, a mérgezett egyre aluszékonyabb, kifejezett zavartság mellett egyre nehezebben ébreszthető. 3,5-4 ezrelék véralkoholszintnél kómába esik a mérgezett, vagyis elveszti eszméletét, ingerekre nem reagál és a reflexei sem válthatók ki (agreszív család szétbonó8NSFzEd_NHPMLLHcuXKnxTzdYY3AdGzrhJAkBsQgpQ0.jpg

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom Marihuana Egy esély petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGY
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...