Idegeskedés és várakozás az "Auchan" körforgalomban. Miért?

Félelem és rettegés, idegeskedés és várakozás az "Auchan" körforgalomban!

Miért nincs megoldás arra, hogy ne kelljen feleslegesen várakozni, nem ritkán akár fél órát araszolgatni egy 600 méteres útszakaszon a dugóban?

Miért nincs megoldás arra, hogy ne kelljen a menetrend szerint közlekedő buszokon utazóknak elkésniük munkahelyükről?

Miért nincs megoldás arra, hogy ne kelljen több tonna szénmonoxidot kibocsájtani feleslegesen?

Miért kell feleslegesen veszélyeztetni az emberek egészségét?

Miért kell felesleges baleseteknek történi

Tényleg nincs megoldás?

Kérjük a környező települések polgármestereit, hogy vegyék komolyan hivatásukat, nem elég csupán kezdeményezni a tárgyalásokat a Magyar Közűt Nonprofit Zrt.-vel, hanem megoldásokat kell kikényszeríteni már rövidtávon is.

Amíg várunk a „turbós”, lámpás, bármilyen új körforgalmi-rendre, miért nem lehet ideiglenesen visszaállítani a két sávos közlekedést a körforgalomban és visszaadni a megfordulás lehetőségét a Hadrianus utcai csomópontnál, akár rendőri támogatással. A rendőrök jelenléte most is állandó, de csak a jelenléte, mert sokat nem tehetnek ők sem.

Ezúton szeretnénk aláírásunkkal is támogatni a Tisztelt Polgármesterek -Vicsi Lászlót, Verseghi-Nagy Miklóst, Rogán Lászlót- és Hadházy Sándort, mint a térség országgyűlési képviselőjét  a tárgyalások hatékony lebonyolítása érdekében.

Tisztelettel a Választók!