Budakalász - aláírásgyűjtés, a Filmstúdió megépítése ELLEN

Kedves Hölgyek, Urak, mindannyiunkat foglalkoztat, a Budakalászon tervezett Filmstúdió építése, / Metró Áruháznál /volt erről lakossági fórum, ahol pro és kontra vélemények elhangzottak.

Csatolom az online lakossági fórumot, hogy mindenki a saját egyéni nézőpontja szerint döntsön erről a mindenkit érintő fontos építkezésről:

A helyi hírportálok tényként közlik, hogy Budakalászon megépül a Filmstúdió, de mi itt élők hisszük, hogy ha a helyi Városvezetés nem minősíti át a HÉSZ-t, akkor ez a terület megmenekül attól, hogy több nagy monstrum épüljön a területre, ami egyben a Budapest felől érkező autósok első látképe is.

És mielőtt valaki azzal jön, hogy mindenki ellene van, ez nem feltétlenül igaz, de az eddig feltárt tények szerint hosszútávon inkább több negatív változást hozna a városba, és még mindig nem vagyunk szerintem a teljes tények birtokában, de mindenki aki "NEM SZERETNÉ" ezt a beruházást, és ezzel szeretné megóvni ezt a területet, és az egész várost, az tegye meg, hogy aláírásával támogatja ezt a peticíót.

A peticíót augusztus 1. reggelig lehet aláírni, utána a Budakalászi Városvezetés elé terjesztem, hogy kérjük, hogy vegyék figyelembe a nem-ek számát is a döntésüknél. A döntés augusztus 2-án lesz 5 órakor a Faluházban.

Ez a petició mindennemű pártpolitikától mentes, állampolgári kezdeményezés.

A peticióval megpróbálom összefogni, hogy értékelhető nyomást helyezzünk a döntéshozókra.

Köszönöm mindenkinek, aki aláírásával támogatja a peticíót.

Az aláírással felhatalmazom Lovas Krisztina petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.