Blokkszemináriumi alkalmak

Tisztelt Általános Rektorhelyettes Úr, tisztelt Oktatási Rektorhelyettes Asszony, tisztelt Kancellár Asszony!

A 7/2022. sz. együttes rektori-kancellári utasítása 9. pontjának utolsó bekezdése szerint a 2022/23/1. félévben a blokkszemináriumi alkalmakat az oktatási rektorhelyettes által a 2022. január 14-én bevezetett gyakorlatanak megfelelően kell az órarendekbe beállítani, és azokat heti rendszerességgel online formában szükséges az oktatónak megtartani. 

A magunk részéről, mint szakmódszertanosok ill. a blokkszemináriumi alkalmak oktatói sem akkor, sem most nem értünk egyet ezzel a döntéssel. Szakmailag elfogadhatatlannak tartjuk, és az elmúlt félévben tapasztaltak alapján értelmetlennek tartjuk ezt a döntést, miként azt is, hogy az az érintett oktatókkal, azok szakmai szervezeteivel (Tanárképzési Tanács, szakmódszertanos oktatók fóruma...) való konzultáció nélkül, a felmerült szakmai érvek meghallgatása nélkül került bevezetésre. Ennek megfelelően kérjük a döntés visszavonását, és azt, hogy a blokkszemináriumi alkalmakat a korábban is megszokott módon (a hallgatói összetétel függvényében) személyes jelenléttel (amennyiben a vonatkozó járványhelyzeti rendelkezések ezt megengedik) heti vagy tömbösített formában tarthassuk meg.

Köszönettel és üdvözlettel,

Buhály Attila  

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom Attila Buhály petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...