Baranya Vármegye, Versend község lakosai aláírás gyűjtése az alábbi ügyben:

Baranya Vármegye, Versend lakosai kérik a község jegyzőjét, hogy az évek során túlszaporodott, külterületen kóborló, néha falkába verődött kutyák humánus befogására és elhelyezésére adjon ki utasítást. 

Indoklás:

Többször volt olyan eset, amikor a kóbor állatok emberre támadtak és nyilván a támadást orvosi kezelés kísérte. Mégsem lett semmilyen intézkedés téve a probléma ellen.

Minnél több a szaporulat. 

Oltások hiánya, és betegségek esetleges hordozása ami egészségügyi problémákat okozhat.

Állandó félelem a támadástól, gyerek és felnőtt egyaránt.

Az állatok rossz egészségügyi állapota, illetve nem megfelelőek az adott körülmények számukra sem. (Éhezés stb..)

Nem szeretnénk addig várni amíg esetleg életveszélyes helyzetbe kerül bármelyik embertársunk egy kóborállat támadás miatt. És nem szeretnénk azt sem, hogy még több gazdátlan kutya kóboroljon éhesen - szomjasan,e59ce95dd5144476f013c89728a7323e.jpg hidegben - melegben. Ezért kérjük  Baranya Vármegye Versend község hivatalos jegyzőjét, hogy az állatvédők bevonásával, az állatok felelőtlen szaporítására emeljenek hangsúlyt, és segítsenek csökkenteni a faluban folyamatosan generálodó kóbor állatok számát HUMÁNUS módon.


Vargáné Batánovics Bernadett    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom Vargáné Batánovics Bernadett petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...