Az Európa Unió egyes tisztségviselői hagyják abba a lopakodó népirtást!

Európában az őslakos népesség fogyatkozik. Az Európai Unió egyes tisztségviselői a gyermekek védelme, az anya-apa-gyermekek  alkotta családok tisztelete és támogatása helyett   a szexuális aberrációk térnyerését támogatják. Ha ezek a csoportok befolyása változatlan marad, az európai népek létszámának csökkenése felgyorsul. Erős fiatal generáció nélkül nincs prosperáló gazdaság, az idősek magukra maradnak. Az európai hagyományoktól idegen külső hatalmak veszik át az irányítást  az évezred alatt felvirágoztatott  Európában. Kérjük, hogy a lopakodó népirtáson munkálkodó parlamenti képviselők kapcsolatait vizsgálják meg az irányban, hogy törvénytelen kapcsolatban állnak-e  ellenérdekelt külső hatalmakkal.

Az aláírással felhatalmazom Erdei Antal petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.