Augusztusi vizsgaidőszak

Alulírottak, a Semmelweis egyetem hallgatói aláírásunkkal azon kérésünket fejezzük ki a Semmelweis Egyetem Szenátusa és vezetősége felé, hogy a tavaszi félévek vizsgaidőszakához tartozzon minimum 2 hét augusztus hónap végén, melyben a kiírt vizsgaidőpontok nem csak utóvizsgára vannak, illetve 1 hét szeptemberi utó- és ismétlővizsga-időszak.

Kérjük mindezt azon megfontolásból, hogy az egyetem és annak intézetei által támasztott rendkívül magas vizsgakövetelmények teljesítéséhez a hallgatók jelentős része számára, nem pusztán a "bukott", "rossz képességű" hallgatók számára nem elegendő a májusi-júniusi vizsgaidőszak.

Mivel a Semmelweis Egyetem képzi Magyarország diplomás egészségügyi dolgozóinak jelentős részét, amennyiben az egyetemet elvégző hallgatók száma csökkenne, főleg az egészségügyi munkarő jelenlegi helyzetét nézve, súlyos következményekkel járna az egész ország egészségügyi ellátórendszerére.

Ennek figyelembevételével kérjük az egyetem vezetőségét az augusztusi vizsgaidőszak eltörlésének visszavonására.

 

Tisztelettel,

Alulírottak, a Semmelweis Egyetem hallgatói

 

Nyomatékosan kérünk mindenkit, aki látja ezt a petíciót, hogy csak akkor írja alá, ha valóban jelenleg a Semmelweis Egyetem hallgatója!


Semmelweis Egyetem Hallgatói    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Semmelweis Egyetem Hallgatói, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Facebook