Aszódi SZTK mind 2 oldalro

Tisztelt Aszódi és környékén élők!

2019.09.29 . A gyermekem lázgörcsöt kapott sajnos a sportpálya felől nem lehetett megközelíteni mert be volt zárva ! Ha a párom nem tudta volna ki nyitni a száját mert szájzárat kapott le nyelte volna a nyelvét, èlet veszely ben volt a gyerek szerencsère a szomszédom pont látta  hogy szalad az utcán a párom a görcsöt kapott 3 éves gyerekkel és elvitte őket ! Úgy gondolom hogy ha ilyen eset történik ahol az ember élet veszélyben van akkor nem kerül hanem a legrövidebb utat választja mivel régen nyitva volt az ajtó . Ezt a petíciót azzè írtam hogy meg kérjem önöket írják alá mert a polgármester úrtól ezt a  választ kaptam: Együtt érez de a fiú nevelői oldalon nyitva az ajtó ott betudok menni. Úgy gondolom mivel ügyelet van ott és bárki kerülhet élet veszélybe mind két irányból megközelíthető kell hogy legyen ! Kérem támogasson engem egy aláírással ! Köszönöm

Az aláírással engedélyezem Balázs Anikó, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.