Alulírott ügyvédek elhatárolódunk a napokban kirobbant, Borkai-botrányban közreműködő kollégánktól

Alulírott ügyvédek elhatárolódunk a napokban kirobbant, Borkai-botrányban közreműködő kollégánk társadalmi értékrendbe ütköző, megbotránkoztató magatartásától és a sajtóban megjelent, az egész ügyvédség megítélésére negatív hatással bíró feltételezett cselekményeitől.

A sajtóban az üggyel kapcsolatban a kívülállónak az a képzete alakulhatott ki, hogy az ügyvédség általában részese lehet hasonló eseményeknek, zavaros ügyletek bonyolításának, a politikai korrupció kiszolgálásának, átlépve az elfogadott társadalmi normákat vagy akár magát a jogrendet is. Ezzel ellentétben mi azt valljuk, hogy az ügyvédi hivatásrend becsületének, értékrendjének védelme, szabályainak betartása elsőrendű kötelezettségünk. Magánéletünkkel és hivatásunk gyakorlásával együttesen mutatnunk példát a társadalom és a jövő nemzedéke számára generációk óta. Mi, aláíró ügyvédek elutasítjuk a cikkekben felmerült korrupciót, a jogsértő ügyletek bonyolítását, a pénzmosást, a kábítószerfogyasztást, és a nyilvánvalóan közerkölcsbe ütköző magatartást.

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem dr. Horváth Lóránt, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Facebook