Álljunk ki a Szent Margit kórház sebészeiért !

 

Váratlanul nyugdíjba küldték Imreh Domonkost, a Szent Margit Kórház sebészeti osztályának vezető főorvosát – derül ki a 24.hu cikkéből.

Közel 4 évtizede dolgozott elhivatottan, önzetlenül a betegekért. A főorvos úr 2019.10.23.-án elérte a nyugdíjkorhatárt, ennek ellenére szeretett volna továbbra a Szent Margit kórház sebészeti osztáyán gyógyítani, de az intézmény vezetősége megfosztotta őt ettől a lehetőségétől, és visszavonta november 29.-ével a megbízatását. Nem akarom elhinni, hogy ennyi év lelkiismeretes munkája után ennyit erdemel az orvos, aki életeket mentett, koordinált egy egész sebészeti osztályt, emberséges vezetője volt kollégáinak, aki mindíg önzetlen volt tetteiben, és az egész életét a gyógyitásra tette fel !

Távozása után több kollégája is elhagyja a sebészeti osztályt. Valamennyien kimagasló tehetségű és  tudású sebészek.

Sok beteg érzezheti "cserbenhagyva" magát" ezek után.

Méltánytalan eljárás ez nemcsak a főorvos úrral szemben, de a betegekkel szemben is, akik várták őt azon a reggelen is! De aznap szembesülniük kellett a ténnyel, hogy az orvos, akiben bíztak, aki keze alatt biztonságban tudták magukat, aki ismerte kórtörténetük mellet a lelküket, és összességében gyógyította addig őket, nos az az orvos nem jöhet többet...és azon túl, hogy "barátilag" érdeklődik majd hogylétük felől, többet nem tehet már értük semmit.

ÉVTIZEDEKEN ÁT ÉLETEKET MENTETT EZ A CSAPAT , TEGYÜNK MOST MI ÉRTÜK !

Kérek minden embert, aki átérzi ezen orvosok és betegeik kétségbeesését, írja alá ezt a petíciót!

Tegyük meg ezt a Szent Margit Kórház sebészeti osztályért! Fejezzük ki így tiszteletünket az elhivatottságuk előtt , álljunk ki értük most mi ! Ők 20-30 évig nap mint nap küzdöttek édesanyákért, édesapákért, nagyszülőkért, családtagokért...Bárkiért és Mindenkiért, aki rászorult, előítéletek nélkül EMBERSÉGBŐL, mert erre tették fel az életüket !

Tegyük meg ezt a lépést, és higgyük el, hogy képesek vagyunk rá!

Legyünk mi a Szent Margit Kórház sebészeinek a segélykérő hangja !

Bízzunk benne, hogy meghallják az illetékes fülek és megértik, hogy SZÜKSÉGÜNK VAN RÁJUK ! Engedjék meg Imreh Domonkos főorvos úrnak és kollégáinak, hogy tovább végezzék gyógyító munkásságukat értünk !

Írjuk alá , és osszuk meg! Jutassuk el mindenkihez, segítsünk minél többen !

Életeket menthetünk  !! Csak hinnünk kell benne !

Köszönöm a Szent Margit Kórház sebészei és betegeik nevében !

 

 

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom Németh Tímea petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.

E-mail-címét nem fogjuk interneten közzétenni.

E-mail-címét nem fogjuk interneten közzétenni.Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...