állatkínzókellen

Tisztelt Állatvédő Társaink!

Az elmúlt időszakban rohamosan elszaporodtak a brutálisnál brutálisabb állatkínzások hazánkban.

Kutyákat lopnak el, akiket később felakasztva találnak meg, csikót kényszerítenek rendkívüli súly húzására csak úgy szórakozásból, amiről még videót is készítenek. Fiatalok pózolnak állati tetemekkel különböző interbetes portálokon, vagy éppen levágott kutyafejet tesznek közszemlére, de sorolhatnánk még a szörnyűségeket... Most van itt az ideje annak,hogy MEGÁLLJT parancsoljunk! KÉRÜNK MINDEN JÓÉRZÉSŰ ÁLLAMPOLGÁRT, MÉG HA NEM IS KIMONDOTTAN ÁLLATVÉDŐ VAGY ÁLLATBARÁT, ÍRJA ALÁ EZT A PETÍCIÓT! Készítünk egy beadványt a Kormánynak, amiben benne lesznek az elmúlt időszak szörnyűségei képekben, az aláírt petíció névsora  illetve a törvényi hiányosságokra is teszünk javaslatot. Továbbá KÉRJÜK,HOGY AZ ÁLLATKÍNZÓKNAK SZIGORÚBB BÜNTETÉST SZABJANAK KI!!!!Köszönjük mindazoknak akik csatlakoznak és hírdetik ezt!

Az e-mail címedre jön majd automatikusan egy megerősítésre váró levél. Ezzel erősíted meg az aláírásodat!

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem allatkommandozala, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Facebook