Aláírás gyűjtés Paksi játszóházért!

Kedves Paksi kisgyeremekes családok!

Szeretnék peticiót kezdeményezni játszóház létesítéséhez. Szeretném arra kérni Önöket/titeket, ha egyet értetek ezzel a kezdeményezéssel, akkor írják/írjátok alá.

Szeretnénk ha Pakson létre tudnánk hozni egy olyan közösségi teret, ahol nem csak a gyermekek, de a szülők is jól érezzék magukat. teremtsünk egy olyan közösségi teret, ahol programokat lehet szervezni. Egy olyan közösségi teret ami méltó a Paksi lakosoknak és méltó a városhoz. Így ne kelljen autóba űlni és utazni már városokba hogy kikapcsolódhassunk a kisgyermekeinkel. Gondolok itt például olyan csalásokra akik nem engedhetik meg maguknak hogy elmenjenek más városba játszóházba.

Kérek mindenkit, aki egyet ért ezzel a kezdeményezzéssel írja alá a peticiót. Mutassuk meg a városnak hogy igenis erre szükség van és összefogással működhet.

Vrábelné Zöld Bernadett    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Az aláírással felhatalmazom Vrábelné Zöld Bernadett petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.

E-mail-címét nem fogjuk interneten közzétenni.