Adjuk vissza a Szegedieknek a szegedi szabadstrandokat a Tisza mindkét oldalán!

Az elmúlt évtizedben valamennyi ingyenes szegedi fürdőzési lehetőség megszűnt a Tiszán. Szeretnénk, hogy a szegediek ismét kultúrált körülmények között legálisan fürdőzhessenek a szegedi szabdstrandokon. Ezek kialakítása, és engedélyeztetése a szegedi önkormányzat felelőssége és feladata. Aláírásommal támogatom, hogy a Szegedi önkormányzat tegye meg időben a lépéseket annak érdekében, hogy a következő nyártól mindannyian tudjuk használni a szegedi szabadstrandokat.

Korponyai Ernő önkormányzati képviselő, Német Ferenc önkormányzati képviselő, Haág Zalán önkormányzati képviselő.    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Az aláírással engedélyezem Korponyai Ernő önkormányzati képviselő, Német Ferenc önkormányzati képviselő, Haág Zalán önkormányzati képviselő., hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.