Adják vissza nekünk a Csepeli hévet!

A Kvassay híd felújítása miatt 2020 júniusától nem jár a teljes vonalán a Csepeli hév. A hév biztonságos üzemeltetésének érdekében végzett felújítást elfogadtuk, a fél évig tartó kényelmetlenséget türelemmel elviseltük. Azonban eljött az év vége, és az ígért határidő lejárta után sem állt vissza a hév közlekedése a teljes vonalon. Elfogadhatatlannak tartjuk, hogy a rossz munkaszervezés miatt most egy stadionépítésre hivatkozva kényszerítenek minket újabb 8 hónapra pótlóbuszozásra, ami naponta legalább 20-30 perccel növeli meg az utazási időt! Ráadásul egyszer már kiderült, hogy az ígért határidőt figyelmen kívül lehet hagyni, így nem látunk garanciát arra sem, hogy 2021 augusztusában valóban újra fog indulni a közlekedés a teljes vonalon. Arra kérjük a Kormányt, hogy azonnal állítsa vissza a hév közlekedését a teljes vonalon. Találjanak olyan műszaki megoldást, amely a stadion építése mellett is lehetővé teszi a hév folyamatos működését. Ha pedig nem megy, akkor keressenek másik helyet a stadionnak. 

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom dr. Szabó Szabolcs petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...