LEGYEN "ADHAT VONALA" SHÍVÁÉKNAK, A SÉRÜLT KUTYÁKNAK! LEHESSEN TÁMOGATNI ŐKET TELEFONHÍVÁSSAL, SMS-SEL!

--j-mappa3.jpg

LEGYEN "ADHAT VONALA" SHÍVÁÉKNAK, A BETEG, SÉRÜLT, ÁRVA KUTYÁKNAK!

LEHESSEN TÁMOGATNI, A KUTYA-SEGÉLYSZOLGÁLATOT TELEFONHÍVÁSSAL, SMS-SEL!

ELÉG VOLT! Eljött az idő, hogy megmutassuk, mire vagyunk képesek együtt, mire képes a valódi összefogás! Ne engedjük,  hogy 200.000 állatszerető ember akaratát semmibe vegyék!

Ne engedjük, hogy a sérült kutyák mentésének, ne lehessen adományvonala! Nekiks jár mindez!

Nem vehetik el tőletek a lehetőséget, hogy telefonhívással, sms-sel segíthessétek a sérült kutyák mentését!

Évek óta, naponta szenvedik el védenceink, támogatóink, hogy nincs adományvonalunk, mert igazságtalanul megfosztottak tőle bennünket!

Több ezren évek óta, napi rendszereséggel jelzitek Alapítványunk felé, hogy telefonhívással, sms-sel segítenétek mentéseinket. Többször elmondtuk már nektek, hogy a NIOK Alapítvány, aki egyeduralkodóként dönt arról, ki kaphat és ki nem adományvonalat, valótlan, mondvacsinált indokokkal utasított el bennünket.

Felháborítónak és elfoagdhatatlannak tartjuk, hogy egy olyan állatvédelmi szervezet, mint alapítványunk, a Kutya-segélyszolgálat, ahol évente több száz, sérült, beteg, lebénult kutya életét mentjük meg, nem kaphat adományvonalat.

Figyeljétek először milyen átlátszó indokkal utasítottak el bennünket.

Beídézzük nektek az elutasításról szóló hivatalos válaszlevelet, ami VÉRLÁZÍTÓ!

"Tisztelt Wegera György!

Sajnálattal értesítjük, hogy az Adhat Vonal program 12. pályázati kiírásán az Adhat Vonal Tanácsadó Testületének döntése alapján szervezetük pályázata nem került támogatásra.

A Testület az adománygyűjtési célt, szervezetük tevékenységét, az adománygyűjtési tapasztalatukat, a kommunikációs tervüket és az elérni kívánt célcsoportot átfogó módon vizsgálta meg.

Célunk az, hogy olyan szervezetek kerüljenek a programba, akik valószínűsíthetően sikeresen tudják használni a telefonos adománygyűjtési eszközt.

Szervezetük esetében ennek feltételeit nem láttuk jelenleg teljesülni."

Ti értitek? Segítsetek már elmagyarázni nekünk a lényeget!

A mi adománygyűjtési célunk, a sérült, beteg kutyák mentése, nem társadalmi érdek ma Magyarországon? Ezek a többszörösen hátrányos helyzetű kutyák nem érdemelnek esélyt az élethez, csak azért mert betegek? Vagy, hogy is van ez?

A Kutya-segélyszolgálat Alapítvány 14 éve végzi állatvédelmi tevékenységét, több ezer kutyát mentett már meg az altatástól, szerintetek sincs adománygyűjtési tapasztalata a szerveztünknek?

Mi a baj a kommunkációs tervünkkel, amelynek része kiemelt videók készítése, hogy védenceink családhoz kerülhessenek?

Nem pusztán kommunikációs tervünk van, hanem kiforrt kommunikációs stratégiánk, és a mai magyar állatvédelemben egyedülálló és rendkívül népszerű, 224 ezres követői táborral rendelkező facebook oldalt üzemeltetünk.

Nem pusztán elérni kívánt célcsoportunk van, hanem konkrétan meghatározott és már elért célcsoportunk van. Leginkább a 25 és 55 év közötti nők a követő táborunk.

A közösségi oldalakon toronymagasan a legnagyobb interakciót váltjuk ki a támogatók, és a téma iránt érdeklődők körében.

Akkor mégis hogy értik azt, hogy ezek alapján nem látják biztosítottnak a feltételeket?

Vagy mi lehet a gond, szerintetek?

Mi most azt mondjuk nektek, hogy ne hagyjuk ezt annyiban! Ez így nem fair!

Több mint 220-ezren vagyunk az oldalon, gyűjtsünk össze 5000 aláírást június 26-a szerda éjfélig, Alapítványunk pedig ezzel az 5000 aláírással, a ti felhatalmazásaitokkal június 27-én csütrötökön, újra megkeresi a NIOK Alapítványt, hogy bíizotsítsa számunkra is az ADHAT VONALAT.

Reménykedünk, hogy célt érünk és a NIOK Alapítvány felhagy jogtalan, diszkriminatív, a civil alapértékeket szembeköpő hozzáállásával.

Mutassuk meg, hogy a sérült, beteg kutyáknak is jár az esély,a gyógyulsához, telefonhívással, sms küldéssel.

Köszönjük, ha mellénk álltok!

FIGYELEM! El ne felejtsétek megerősíteni az aláírásaitokat, mer csak úgy lesznek érvényesek.

Miután aláírtad a petíciót, néhány perc múlva az e-mail címetekre kapni fogtok egy üzenet, azzal a szöveggel, hogy erősítsétek meg az aláírásaitokat a petícióhoz.

Köszönjük!

--j-mappa2.jpg

Az aláírással felhatalmazom Wegera György petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.

E-mail-címét nem fogjuk interneten közzétenni.