A vadászati törvény módosítása

Felkérjük a Tisztelt Törvényalkotókat, hogy a közelmúltban történt, nagy közfelháborodást okozó (Lásd Őriszentpéter, Felsőtárkány, Egerbakta: 2015 január), a vadász etikát és közerkölcsöt sértő vadászati esetek kapcsán módosítsa az 1996. évi LV. törvényt!

Az elejtett vadaknak a turista útvonalak közvetlen közelében történő feldarabolása, kizsigerelése, s állati maradványaiknak helyszínen hagyása tisztességtelen elbánás a vaddal szemben, sérti a közerkölcsöt és a vadászati etikával is ütköző. Szeretnénk, ha törvénybe foglalnák, hogy a megcsonkított testrészeket, zsigereket és egyéb szerves hulladékokat a Vadásztársaságoknak megfelelő módon, és kellő távolságra szükséges a járt utaktól elhelyeznie, hogy az erdőket járó turisták, gyermekek ne rothadó, megcsonkolt állati maradványok közt élvezhessék hazai erdeinket, természeti környezetünket.

 

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Őrség Barátai, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Facebook