A tönkre tett börzsönyligeti utak járhatóságáért!

  • IMG-a3af31ba3664100cde3f38c74bb0e19f-V1.jpgA közmű szolgáltató munkálatai során, munkagépeivel olyan szinten használhatatlanná tették az utakat, hogy családok, idős emberek életet nehezítettek meg illetve tették lehetetlenné hogy ingatlanjaikra bejuthassanak. Baj esetén a tűzoltók mentők rendőrök sem tudnak a helyszínre jutni. A vízművek és az önkormányzat szerint nem aggasztó a helyzet, míg az itt élők teljesen kilátástalanok.
  • Semmi mást nem szeretnének az emberek, csak annyit, hogy be tudjanak jutni a saját telkükre, s baj esetén a segitseg is eltudjon jutni hozzájuk.

Kérlek aláírásoddal támogasd Te is az ügyünket, így az illetékesek is észbe kaphatnak, hogy talán mégsem olyan rózsás a helyzet, mint ahogy ők gondolják.

 


Kató Sándor Krisztián    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Kató Sándor Krisztián, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Facebook