A megszokott módon lehessen ballagni!

Kedves 8.-os Diákok, Szülők, Hozzátartozók!

Egyre több több lehetőség nyílik a társas találkozásokra, nyílnak a színházak, mozik, úszodák,stb., de a ballagást nem engedélyezik.

Azok a diákok, akik 8 éven keresztül tanultak, jártak iskolába, nem kapnak lehetőséget arra hogy egymástól, tanáraiktól, tantestülettől rendesen elbúcsúzhassanak. A szülők, hozzátartozók nem kapnak lehetőséget arra, hogy megnézhessék gyermekük, hozzátartozójuk ballagását. Megfosztják ezeket a diákokat, hozzátartozókat attól az élménytől amire régóta várnak. Ez nem olyan esemény, hogy majd megismételhetik, ez bepótolhatatlan! Miért nem kaphatnak lehetőséget a hozzátartozók (nem csak a közvetelen szülők) arra, hogy az iskolaudvaron megnézhessék az eseményt? A diák testvére (vagy testvérei), egészséges nagyszülei miért nem lehetnek az iskola udvaron? Miért kell elvenni tőlük az élményt?

Ha tombolna a vírus, ez érthető lenne. Nagyon sajnálatos volt, hogy a középiskolások nem ballaghattak el és tőlük el lett véve ez az élmény, de meg lehetett érteni a helyzet miatt.

Viszont most már érthetetlen, hogy ezt a több ezer diákot és még több hozzátartozót miért büntetik.

Kérem támogassa aláírásával, hogy a 8.-osok a megszokott módon ballaghassanak, hogy legalább őket és hozzátartozóikat ne érje csalódás. Kérem támogatását, mert még van idő arra, hogy megvalósuljon a ballagás, ha van hozzá akarat.

Az aláírással engedélyezem Meixner Ágnes, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.