A Liget maradjon liget!

74205748_2780267312017142_5081592935674281984_o.jpg

Tiltakozunk a Városliget beépítése ellen!

A jelenlegi kormánynak nincs joga, hogy elvegye az egészségesebb élethez való jogunkat. Budapest lakossága nem járult hozzá, hogy Múzeumi Negyedet, új nevén Liget projektet építsenek a zöld közparkunkból. Igen, tudjuk, hogy már elkezdték, igen, tudjuk, hogy az építtetők érdeke az építés, igen tudjuk, hogy pénzt nem a felújított parkból lehet kinyerni, hanem az építkezésekből. Nem engedjük elvenni a Ligetünket! Követeljük, hogy azonnal állítsák le a már elkezdett építkezéseket. Még nem épült meg egyetlen épület sem (ha megfog, bontsák le!), a helyreállítással vissza kell állítani a közparkot. Mert a népnek közparkra van szüksége, hogy az egyre forróbb nyarakon hűsölni tudjunk a fák alatt, az egyre betegebb embereknek, öregeknek, gyermekeknek és dolgozóknak Pesten is szükségük van az éltető, tiszta oxigénre, amiből enélkül is nagyon kevés van a túlzsúfolt fővárosban. (Az építkezést rozsdaövezetbe vigyék.)


LIGETVÉDŐK FOTÓK - Keresztes Magdi    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem LIGETVÉDŐK FOTÓK - Keresztes Magdi, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Facebook