A kereskedelmi boltokban dolgozók egészségéért, védelméért!!!

Mint tudjuk, ezekben a nehéz időkben mindenki a boltokban vásárol. (őrült módjára) A baj nem is ezzel van, ez természetes ilyenkor, azonban akik ott dolgoznak, akár napi több száz emberrel is érintkezhet. A legtöbb helyen a higéniai előírásokat nem lehet kivitelezni, az ott dolgozók nincsenek ellátva a munkáltató által maszkkal. Persze a boltokat nyitva kell tartani, azonban a nyitvatartási idüjeket csökkenteni kéne, továbbá honorálni kéne a fáradtságos munkájukat, valamint vevő korlátozást kéne bevezetni. Azt ne felejtsük el, ha egy kereskedelemben dolgozó egyén megbetegszik, akkor a boltot be kell zárni, továbbá több ezer embernek karanténba kell mennie. Ui.: kapják el a tibeti macskát!


Egy kereskedelemben dolgozó.    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Egy kereskedelemben dolgozó., hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Facebook