A kereskedelmi boltokban dolgozók egészségéért, védelméért!!!

Mint tudjuk, ezekben a nehéz időkben mindenki a boltokban vásárol. (őrült módjára) A baj nem is ezzel van, ez természetes ilyenkor, azonban akik ott dolgoznak, akár napi több száz emberrel is érintkezhet. A legtöbb helyen a higéniai előírásokat nem lehet kivitelezni, az ott dolgozók nincsenek ellátva a munkáltató által maszkkal. Persze a boltokat nyitva kell tartani, azonban a nyitvatartási idüjeket csökkenteni kéne, továbbá honorálni kéne a fáradtságos munkájukat, valamint vevő korlátozást kéne bevezetni. Azt ne felejtsük el, ha egy kereskedelemben dolgozó egyén megbetegszik, akkor a boltot be kell zárni, továbbá több ezer embernek karanténba kell mennie. Ui.: kapják el a tibeti macskát!

Egy kereskedelemben dolgozó.    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Az aláírással engedélyezem Egy kereskedelemben dolgozó., hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.