A gyűlölet és alpári közbeszéd mentes Pécsért!

Sosem volt jellemző korábban Pécsre az a gyűlölet, az olyan alpári közbeszéd és megnyilvánulások, mint amelyek manapság sajnos egyre nagyobb teret nyernek városunkban.

Tisztelettel kérjük Pécs polgármesterét, Péterffy Attila urat, hogy "fogja vissza" közvetlen kollégáit, megbízottait, munkatársait, és utasítsa őket rendre. Különösen akkor, ha nőket bántalmaznak és aláznak meg verbálisan, vagy éppen "szarkeverőkről" értekeznek a mi pénzünkön eltartott önkormányzati médiában. 

Ennek a petíciónak NEM CÉLJA A POLITIKAI VÉLEMÉNYNYILVÁNÍTÁS. Sokkal inkább az, hogy mi, pécsiek közösen demonstráljuk, elég volt a gyűlölködésből, az egymás elleni uszításból, a vagdalkozásból, az árokásásból. 

Aláírásunkkal állunk ki azért, hogy Pécs maradjon meg a békés egymás mellett élés városának, ahol tiszteletben tartjuk a másik véleményét; politikai, vallási és egyéb hovatartozását; tisztelettel és odafigyeléssel, udvariasan bánunk a másikkal mind a valódi, mind az online térben. 

Ez minden pécsi célja és érdeke kell, hogy legyen, hiszen ez a mi városunk. Vigyázzunk rá közösen és utasítsuk el mindazokat az alpári, rangon- és övön aluli megnyilvánulásokat, amelyek rombolják városunkat, és minden itt élőt.

KÉRLEK, ha egyetértesz mindezekkel és aláírod, akkor oszd meg a saját közösségi oldaladon is, hogy minél többen tudjanak róla. Köszönöm!

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Borgész Ádám, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Facebook