A Fazekasos szülők kiállása az intézmény vezetése és a tanári kar mellett

Mi, a Budapesti Fazekas Mihály Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium tanulóinak alulírott szülői ezúton biztosítjuk az iskola vezetését, a figyelmeztetéssel érintett tanárokat és a teljes tanári közösséget feltétlen és megkérdőjelezhetetlen támogatásunkról és arra kérjük őket, ne veszítsék el a hitüket egymásban.

Ők így együtt tudásuk és elhivatottságuk révén pótólhatatlan értékek hordozói, a Fazekas szellemiségének őrzői. Ők - akik ebben a lehetetlen helyzetben bátran viszik a vállukon az iskola terheit, vagy nyíltan kiállnak a magyar közoktatás helyzetének javításáért - így együtt a mi gyerekeink példaképei. Mindannyiuk elhivatottságát tiszteljük. Mindannyiukra szükségünk van.

A nyilatkozatot nyilvánosságra hozatal érdekében tesszük, a nevünk közzétételéhez aláírásunkkal hozzájárulunk.

Budapest, 2022. december 2.

Az aláírással felhatalmazom dr. Polik Szilvia petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.