A DTkH állítsa vissza a szelektív hulladékgyűjtés rendjét, a sárga kukák kéthetenkénti ürítését!

A Duna-Tisza közi Hulladékgazdálkodási (DTkH) Nonprofit Kft. minden előzetes egyeztetés nélkül 2020. május 1-jétől – még 90 másik településhez hasonlóan – Nagykőrösön is megváltoztatta a házhoz menő csomagolási hulladék (szelektív hulladék) gyűjtésének rendjét, annak gyakoriságát havi kettő alkalomról havi egyre csökkentette.

Általános vélemény, hogy a havi egy alkalom kevés, a kukák hamarabb megtelnek, így indokolt a kéthetenkénti időpontra való visszatérés.

A társaság intézkedése burkolt áremelésnek is értelmezhető, hiszen a fizetett szemétdíjért a továbbiakban fele annyi szolgáltatást kap a lakosság

Ezért kérem, hogy a DTkH állítsa vissza a szelektív hulladékgyűjtés rendjét, a sárga kukákat továbbra is kéthetenként ürítsék!

Kérem, hogy aláírásával támogassa kezdeményezésemet!  

 

László Ferenc

önkormányzati képviselő (Jobb Nagykőrösért)

az MSZP nagykőrösi elnöke

1206169.jpg

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem László Ferenc, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Facebook