A DOHÁNYZÓK DISZKRIMINATÍV MEGKÜLÖNBÖZTETÉSE ELLEN.

Tisztelt Dohányzó Társaim!

Aláírásunkkal tiltakozzunk, a kormány azon rendelete alapján, melyszerint 2012. január 01-től, megtiltja a dohányzást, a megállóhelyeken, vasúti kocsikban, munkahelyeken, vasút területén, utasok által használt területen, buszmegállókban, aluljárókban, éttermekben..stb.

Ez, a dohányosokkal szemben egy nyílt diszkrimináció, pedig, az abból eredő bevételek 82%-át, az államháztatásba fizetjük be!

Azok a munkavállalók, akik a szalagsorokon, üzemekben, éttermekben, közlekedési eszközökön, kórházakban, vasúton, közúton végzik a napi 12-16 órás munkaidejét, nem gyújthatnak rá, sem a munkába menet, sem a munkaidőben, sem hazafelé! És a parlamentben??

Mi tartsuk tiszteletben a nem dohányzók védelmét..! És a dohányosokét ki tartja tiszteletben?

Már a dohányzáshoz való emberi jogunkat is elvették!

Hol van a " kijelölt hely", ahol rágyújthat a dohányos munkavállaló, és mikor, és hogyan menjen oda, amikor munkahelyét sem hagyhatja el engedély nélkül??

Tisztelt Társaim!

Aki egyetért, kérem aláírásával támogassa a petíciót!

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Kurfürst Ferencné, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Facebook