51-es 510-es elágazás Körforgósítása

Körforgalom.jpg51-es és 510-es útvonal körforgalmasítása. Dunavarsány-Taksony elágazás(Ibidennél)

Kedves Lakosok,

Napi szinten kapjuk a hírt a rádióból és a közösségi portálokról,hogy újabb baleset történt ezen a szakaszon,az egyszerű koccanástól egészen a totálkárig tört autókról.De ezek csak tárgyak,értünk vannak,cserélhetőek. Viszont személyeket nem lehet pótolni, javítani, fényezni.Tegyünk azért, hogy végre balesetmentes legyen ez az útvonal egy egyszerű körforgalom kiépítésével.

Ötletként felhoznám a körforgalom kiépítését Dunavarsány irányából Pest felé : 1 kijárat esetleg az Ibidenhez, 1 kijárat tovább Dunaharaszti felé és 1 pedig Taksony irányába. Ez egy igen egyszerű kiépítés, nem igényel nagy szaktudást, Dunavarsány-Taksony között is megoldották a problémát,azóta sem volt számottevő bejelentés erről a szakaszról.Továbbá mivel elég zsúvolt útvonalról beszélünk, gyakorlatilag az elterelés sem jelentene problémát, amíg a körforgalom kiépítés alatt van.

Amennyiben hozzájárulsz, Kérlek írd alá petíciómat, amit továbbítok az illetékes Területi Képviselőnek!

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Virág Ferenc, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...