51-es 510-es elágazás Körforgósítása

Körforgalom.jpg51-es és 510-es útvonal körforgalmasítása. Dunavarsány-Taksony elágazás(Ibidennél)

Kedves Lakosok,

Napi szinten kapjuk a hírt a rádióból és a közösségi portálokról,hogy újabb baleset történt ezen a szakaszon,az egyszerű koccanástól egészen a totálkárig tört autókról.De ezek csak tárgyak,értünk vannak,cserélhetőek. Viszont személyeket nem lehet pótolni, javítani, fényezni.Tegyünk azért, hogy végre balesetmentes legyen ez az útvonal egy egyszerű körforgalom kiépítésével.

Ötletként felhoznám a körforgalom kiépítését Dunavarsány irányából Pest felé : 1 kijárat esetleg az Ibidenhez, 1 kijárat tovább Dunaharaszti felé és 1 pedig Taksony irányába. Ez egy igen egyszerű kiépítés, nem igényel nagy szaktudást, Dunavarsány-Taksony között is megoldották a problémát,azóta sem volt számottevő bejelentés erről a szakaszról.Továbbá mivel elég zsúvolt útvonalról beszélünk, gyakorlatilag az elterelés sem jelentene problémát, amíg a körforgalom kiépítés alatt van.

Amennyiben hozzájárulsz, Kérlek írd alá petíciómat, amit továbbítok az illetékes Területi Képviselőnek!

Az aláírással felhatalmazom Virág Ferenc petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.