2840 Oroszlány Eroműi tópart közvilágítás Kérelem!

Kösszönöm nektek"  meg van a közvilgitás meg kaptuk! 

Város vezetés meg szavata a kezdeményezésünket! 

 

Tisztelt Oroszlányi vezetés!

Aláírási Petíciót szeretnék be nyújtani Oroszlány erőműi tópart közvilágítására, valamint Kagyló utca Oroszlánnyi várós elhagyó tábla jelzéstől a erőműi tópart busz forduló ig.

Eon szolgáltatott megkeresve 2018 őszén azt a vissza jelzést kaptam hogy a hálózatott felújítják ahogy befejeződött a munkálatok azonnal biztosított a hálózat terhelhetősége, közvilágítás üzemelésére. Ami idén 2019 Nyarán meg is történt. A felújítási munkálatok befejezőtek. Továbbá az Eon szolgáltató azt a tájékoztatást adta hogy, a Oroszlánnyi város vezetèsnek van jogosultsàga, megrendelni a szolgáltatást ès az Eon azonnal telepiti a közvilágítási berendezéseket.

Általános műszaki szemle alapján a póznak adottak közvilágítási berendez kihejezésre az egész erőműi tópart telepen.

Kelt Oroszlány 2019. November 2.

November 9 től December 1. minden hétvégén aláírható! folyamatosan körbe visszem. Utcákba meg találtok szombat vasárnap tel számom kint van.   

 

 

 

Kérek mindenkit aki Erőmű tópart Libegő falúnál kert hétvégi ház tulajdonos írják alá a petíciót a közbiztonság mindannyiunk érdeke a közvilágítással a vagyonuk biztonságba lesz.

Minden Szombaton Vasárnap alá lehet írni Csuka utca 4 szám alatt,valamint személyesen is körbe visszem a telepen a peticiót! 

Előre köszönöm nektek! 

Boros Norbert


Boros Norbert Oroszlány Csuka utca 4. Tel: 70 351 8238    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Boros Norbert Oroszlány Csuka utca 4. Tel: 70 351 8238, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Facebook