2840 Oroszlány Eroműi tópart közvilágítás Kérelem!

Tisztelt Oroszlányi vezetés!

Aláírási Petíciót szeretnék be nyújtani Oroszlány erőműi tópart közvilágítására, valamint Kagyló utca Oroszlánnyi várós elhagyó tábla jelzéstől a erőműi tópart busz forduló ig.

Eon szolgáltatott megkeresve 2018 őszén azt a vissza jelzést kaptam hogy a hálózatott felújítják ahogy befejeződött a munkálatok azonnal biztosított a hálózat terhelhetősége, közvilágítás üzemelésére. Ami idén 2019 Nyarán meg is történt. A felújítási munkálatok befejezőtek. Továbbá az Eon szolgáltató azt a tájékoztatást adta hogy, a Oroszlánnyi város vezetèsnek van jogosultsàga, megrendelni a szolgáltatást ès az Eon azonnal telepiti a közvilágítási berendezéseket.

Általános műszaki szemle alapján a póznak adottak közvilágítási berendez kihejezésre az egész erőműi tópart telepen.

Kelt Oroszlány 2019. November 2.

November 9 től December 1. minden hétvégén aláírható! folyamatosan körbe visszem. Utcákba meg találtok szombat vasárnap tel számom kint van.

Kérek mindenkit aki Erőmű tópart Libegő falúnál kert hétvégi ház tulajdonos írják alá a petíciót a közbiztonság mindannyiunk érdeke a közvilágítással a vagyonuk biztonságba lesz.

Minden Szombaton Vasárnap alá lehet írni Csuka utca 4 szám alatt,valamint személyesen is körbe visszem a telepen a peticiót!

Előre köszönöm nektek!

Boros Norbert

Boros Norbert Oroszlány Csuka utca 4. Tel: 70 351 8238    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Az aláírással engedélyezem Boros Norbert Oroszlány Csuka utca 4. Tel: 70 351 8238, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.